Здравейте колеги,преди два месеца реших че ще си купувам кола,бях пред дилема дали ауди а4 или пассат б5 или сеат,но поне се бях спрял на двигател 1.9 тди 110к.с. афн.И как станаха нещата преди 2 месеца още не бях си продал голфа и нямаше как да купя друга кола,голяма мъка беше повече от половин година го продавах и нищо бях се отчаел и един ден ми се обаждат да го взимат,но ми предложиха ниска цена и аз се съгласих. Мислих че поредния който се разбирам по тел. и накрая се отказва,след 3 дена звъна и каза че на другия ден ще дойде,така и стана срещнах ме се и човека като видя колата умря от кеф колко била хубава и поддържана стиснах ме си ръце ти и направих ме сделката.Предишния ден гледах един Пассат и веднага отидох да го видя на живо, огледах го,покарах го и много ми хареса.Прибрах се мислих,мислих и не знаех какво да направя и си казах "утро е по мъдро от вечерта"като стана утре ще реша.На другия ден станах и веднага отидох да се пазарим,имаше проблеми че не му се давала,но в крайна сметка се разбрах ме и я взех.
Пасат б5 1.9 тди 110к.с. афн двигател 2000г. почти с всички екстри за модела,джанти 17"оригинални от Ауди А6
Ето я.
Моят Passat B5
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Re: Моят Passat B5
Честито колега.. А ти сериозно ли ще продадеш колата за едно стъкло или си я купил за да е препродадеш с надценка 

-
- Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
- Двигател: AGG 115hp
Супер е пасата, има си и много готин салон
Не се ядосвай за глупости, стъкла под път и над път 

predat0r написа:Честито колега.. А ти сериозно ли ще продадеш колата за едно стъкло или си я купил за да е препродадеш с надценка
Колега изобщо не е това целта ми да я продам с надценка.Известно време го обмислям това дали да я кача за продажба, защото след 2 месеца ще ми трябват 6000лв. и като стана така със стъклото се ядосах и я качих за да вида дали има интерес,учудващо от моя страна,има доста голям интерес към колата и можех да я продам на цена близна до тази която искам.Ще почакам още малко и най-вероятно ще я спра от продажба и ще тегля кредит.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, честита придобивка! Щом има интерес и има кой да я купи, продавай я! Това е моето виждане, заради ламарина да теглиш заем, при положение, че има кой да я купи не виждам логика! Хубава кола пак можеш да си купиш, но тази не всеки път можеш да я продадеш на същата цена и то на печалба! Но както решиш, ако все пак не я продадеш, със здраве да си я караш и дано парите които теглиш от банка не са за здраве!
Здравей те колеги и за много години!
Да разкажа какво става с колата.Имах малко проблеми счупи ми се стъклото,след това ми се скъса ангренажния ремък и малко бях се отчаел.Сега всичко по колата е оправено и се надявам повече да няма такива проблеми.
Днес малко се погрижих за колата,реших да сменя маслото препоръчаха ми Castrol надявам се да съм избрал правилното масло за този автомобил.И както винаги,нищо не става от първия път,два часа си играх да развъртя стария маслен филтър,накрая всичко се нареди и смених маслото успешно
.След това реших и да я почистя хубаво както аз си знам.
Надявам се вече само да ме радва и слуша!
Ето две снимки от днес.
Да разкажа какво става с колата.Имах малко проблеми счупи ми се стъклото,след това ми се скъса ангренажния ремък и малко бях се отчаел.Сега всичко по колата е оправено и се надявам повече да няма такива проблеми.
Днес малко се погрижих за колата,реших да сменя маслото препоръчаха ми Castrol надявам се да съм избрал правилното масло за този автомобил.И както винаги,нищо не става от първия път,два часа си играх да развъртя стария маслен филтър,накрая всичко се нареди и смених маслото успешно

Надявам се вече само да ме радва и слуша!
Ето две снимки от днес.
Последна промяна от terek на Пон 23 фев 2015 23:37, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
След тея премеждия с нея...по добре не се рaзделяи!Зa жaлост хубaви гуми си сложил сaмо дето сняг нямa
(и aз съм с тaкивa)
дaно дa нямaш повече проблеми 

Здравей те колеги,от доста време не е писано в темата.
Няма много мнения и отзиви за колата
По колата няма промени за сега,но за напред искам да я тунинговам.
Изгледах доста снимки и не мога да се спра на нищо конкретно как искам да изглежда колата.
Стремя се към красива изчистена визия.
Ето няколко снимки от миналата седмица.Леко бронирана
Няма много мнения и отзиви за колата

По колата няма промени за сега,но за напред искам да я тунинговам.
Изгледах доста снимки и не мога да се спра на нищо конкретно как искам да изглежда колата.
Стремя се към красива изчистена визия.
Ето няколко снимки от миналата седмица.Леко бронирана

Последна промяна от terek на Пон 23 фев 2015 23:38, променено общо 1 път.
-
можеш да и затъмниш малко задните стъкла,като начало.Поне клюкарите да не виждат какво става
Инъче как е след онези премеждия,всичко наред ли е?

За задните стъкла и аз мислих,но пък така имам по голяма видимост.
За да ги затъмня какви пари ще ми вземат, до 60 лева мога да отделя,иначе за повече не мисля че е оправдано.
Иначе за сега колата е добре да чукна на дърва,в студеното на -5 градуса,пали на четвърт,без да съм слагал добавки в нафтата.
За да ги затъмня какви пари ще ми вземат, до 60 лева мога да отделя,иначе за повече не мисля че е оправдано.
Иначе за сега колата е добре да чукна на дърва,в студеното на -5 градуса,пали на четвърт,без да съм слагал добавки в нафтата.
Колеги търся идеи за колата примерни снимки и материали.
Единственото което ми допадна е това,но не се вижда отпред.
Ако може някакви предложения от ваша страна.

Единственото което ми допадна е това,но не се вижда отпред.
Ако може някакви предложения от ваша страна.

Ето някои новости по колата http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=417312
Махнах антената мисля че така стои по добре.
Чудя се дали да не сложа едни фланци отзад или така е добре.
И няколко снимки от днеска след старателно почистване и освежаване на цялата кола.
Махнах антената мисля че така стои по добре.
Чудя се дали да не сложа едни фланци отзад или така е добре.
И няколко снимки от днеска след старателно почистване и освежаване на цялата кола.
Последна промяна от terek на Пон 23 фев 2015 23:38, променено общо 1 път.
-
Хубава джанта ,браво
Можеш да потърсиш и една духалка /централната/за феис
че така се набива на очи 

phantom_ написа:Хубава джанта ,бравоМожеш да потърсиш и една духалка /централната/за феис
че така се набива на очи
Благодаря колега!
Решетката на духалката умишлено съм я махнал,и все още не знам дали да я сложа.
Там идеално ми се побира телефона и го ползван за навигация.
Бях си купил стоика за телефон,но голям боклук излезе(първо се счупи механизма после се развали захващането за прозореца) и не знам от къде да си купя качествена стоика.