Здравейте,вече мои колеги.От доста време разглеждам темите из форума и си мислих "Кога ли ще дойде и моето време",но ето че и то дойде,най-после

Преди 2 дни се сдобих с моята красавица така да я нарека,а именно Голф 3 96г.Колата е сменила 2ма собственници преди мен,но е ужасно пазена и поддържана.Когато в началото разглеждах темите тук си казах,че сдобия ли се с голфе ще си го направя..имам големи планове за тази кола,но за начало да се постопли на пролет и ще се "развихря".Ще споделям всичко случващо се с нея тук и ще се допитвам до вас за разни неща.Съответно ще търпя и критики,но искам само да отбележа,че съм на 19г и това ми е първа кола,която ще правя (да не казвам тунинговам).Проблема ми е,че си падам по коли тип "Бързи и яростни",а те вече неса така популярни.Колата е сив металик,точно като нисан-а на Браян,и съм решил от уважение към този актиор (и като заклет фен на поредицата) да съчетая сивото с синьото по подобие на скайлайна му.Видях много МК3 съчетаващи или черно-червено или черно-зелено,а аз искам да съм различен.Стига толкова приказки,ето и снимки от моята германска красавица

Малко от вътре и под капака

Като я взех беше малко прашничка и мръсна вътре,но като се постопли тези дни ще я изчистя..и под капака има нужда от чистене
А най-големият ми въпрос към вас е какво е това ограденото в червено.Питах предишният собственник ама незнае,да неби случайно да е от аларма ако е имала някога преди ?

Поздрави от Троян :P