Поредната тема от поредния млад шофьор с кола негов набор.
След като последното ми състезание по колоездене завърши в болница реших да се захвана с нещо ново.
Реших да споделя с форума какво шофирам с цел да се запозная с нови хора и да разменя полезна информация. Очаквам съвети и идеи за това какво мога да направя с голфа в която и да е сфера, било то оптични или силови подобрения.
Колата е с ABD 1.4 двигател, салона е напълно фабричен, а окачването е в потресаващо лошо състояние.
Golf 3 1.4m
- dakodakof
- Автомобил: Golf 3 GTI 20 Jahre
- Двигател: AFN
Re: Golf 3 1.4m
Добре дошъл!Незнам как си финансово и каква е твоята крайна цел за автомобила лично мое мнение ако ще започваш с оптичен вид нискобюджетния старт за теб е елементарен,като за начало можеш да започнеш с нова предна броня кадърни мигачи и бленди и нож задължително дори и тесен следващите стъпки са ясни двусекционни фарове минимум и ред други части надявам се да взимаш идеи и съвети и от другите колеги ! Успех ! 

-
- Автомобил: MK2
- Двигател: RP
За оптичните подобрения ти казаха, ама ако си решил да повишаваш конски сили/нютони не мисля че този двигател е особено добър за ъпгрейд, защото е моно, защото е малка кубатура..Е освен ако не си решил да я правиш пълна инжекция и евентуално турбо, но пак не мисля че има смисъл, най-вече от финансова гледна точка..По-добре си намери по-голям двг. ако ти умалее ..което съм убеден че ще стане 

- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Добре дошъл и от мен
Ами като цяло може да си оправиш блендите, да си купиш едни прилични джанти и едни спортни прожини и си готов. Цвета впрочем е страхотен
Като ти умалее това моторче направо купувай друга кола не се замивай с глупости да буташ/сменяш с друг
Поне според мен излиза по-евтино и безпроблемно де 

Ами като цяло може да си оправиш блендите, да си купиш едни прилични джанти и едни спортни прожини и си готов. Цвета впрочем е страхотен

- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Една нова броня и едни джанти и малко надолу и става готин голфа !
С какви стопове е ?
С какви стопове е ?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, честита придобивка, със здраве да си я караш! И аз имах такова Голф-че, много икономично за шофиране, ако не си агресивен зад волана! Моя съвет е да си оправиш колата технически да е здрава, например да почнеш от окачването, за да може да си спокоен когато я караш! Тунинг, стопове и фарове, можеш да си правиш колкото искаш, но ако колата е титаник, няма смисъл!
Подобренията които съм направил за сега са с цел по-малка консумация на ток, от габаритите свалих 28 вата, третия стоп около 40 вата, интериора около 50. Общо използвана светодиодна лента 3.5м бяла и 1м червена. Мисля и мигачите да ги направя в близко бъдеще.
За награда се разходих до „чудните скали” в с. Аспарухово.
За награда се разходих до „чудните скали” в с. Аспарухово.