Мечтаното поло 9n дизел
- stefko1992
- Автомобил: vw polo 9n
- Двигател: SDI 64 hp
Мечтаното поло 9n дизел
Здравейте хайде и аз да се запиша с новата ми и първа собствена кола поло 9н 1.9 sdi,Много исках дизел и след дълго търсене и обикаляне най на края се спряхме на нея,първоначално си бях харесал 1.4 тди но не случих на такава с хубав мотор и тази ми допадна.Пише че е на 160 000 км но под капака има залепенo стикерче на което би трябвало да е обозначена датата и километрите на последната смяна на ремъците и макар и затрито си личи че първата цифра на километрите започва с 2... но това е нормално за нашите търговци.Май имам и проблем с климатика но не е сигурно, защото е студено навън и е възможно да не работи заради ниските температури.Въпреки тези неща много си я харесвам защото исках точно такава! 

- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Re: Мечтаното поло 9n дизел
Много лачено половерче,пък и с джанти бе. ДА ти е честито,да си те радва. С климатика питай някой колега от Стара загора,ще ти кажат къде има човек който разбира от климатици.ВЕсели празници 

- stefko1992
Благодаря,иначе е с железни джанти и тасове

- Ivcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Слънчево е много Полото, със здраве да си го караш. За климатика имах Ибиза 1.4 ТДИ 2003 година и не работеше зимата на охлаждане.
- stefko1992
Днес вече е и напълно обслужено и остава да направят нафтата 1 лв литъра и всичко ще е перфектно!

- stefko1992
Всъщност се оказа че обслужването не е точно такова каквото ми се искаше и сега колата не може да пали лесно сутрин.
Все пак след около няколко минути въртене запали отзад излизат големи обляци бял дим и сякаш има лек спад в мощността.Смятам че "майстора" не е зацепил правилно помпата и има може би няколко прехвърлени зъба.Видях ,че няколко пъти е отбелязвано на различни места с маркер.Интересува ме има ли белези които трябва да се гледат или явно той не е знаел къде са .. и е решил да си отбележи с маркер? Ако има белези и някой ги знае къде са или ако намерси снимка ще е още по добре утре като им я закарам да му кажа къде да гледа

- passatfen
- Автомобил: Vw Golf Mk7
- Двигател: CLHA++
- Контакти:
Е затова първо се слага на белега и след като е сигорно каде е точно се отбелязва и след това вече се сваля ремъка
Честито и със здраве да си я караш
Честито и със здраве да си я караш

- stefko1992
А някой знае ли къде се намира куката за теглене отпред.Някои казват,че трябвало да махна някаква пластмаса от бронята и тя била зад нея ,други че се завивала с резба но при крика и ключа нямам кука и смятам че може би е първия вариант.Ако не,може би някой си я е познал и я няма 

- mladen0101
- Автомобил: polo
- Двигател: AEX 1996
Да мястото за завиване на куката ти е в предната броня друг е въпроса дали ти имаш такава вземи от някой колега назаем или си купи.
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
мисля, че при тоя модел поло куката се завива на резба, която се намира на предната броня, някъде до десния халоген
Иначе често за колата колега. Сподели малко инфо за вървежа на този двигател в купето на поло, и съответно за разхода извънградско.
Иначе често за колата колега. Сподели малко инфо за вървежа на този двигател в купето на поло, и съответно за разхода извънградско.
- stefko1992
Мерси за отговорите.Иначе за вървежа колата не е бегачка но аз не съм и търсил скорост,лично по моите изисквания динамиката е прилична и на мен ми е достатъчна.Разхода смесено по мои груби сметки го докарвам в диапазона м/у 4 и 5 5 и половина.като превключвам на около 2500 оборота.
За извънградско не мога да кажа защото съм я карал само веднъж и не я засякох 

- stefko1992
Някой знае ли какво означават тези колометри? И Вече пише 1400

- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
ако ти предстои обслужване (масло, филтри) или при последното не е била занулена сервизната инспекция - предполагам че е това.
- stefko1992
Напълно е обслужена преди 2000 км.Как бих могъл да го зануля?