- гарнитура на капака на клапаните
- една джаджа дето и забравих името но антифриза влиза през нея в мотора и е пластмасова
- тампона на моноинжекцията
- снабдих се с халогени, широк нож от ГТИ, крило на петата врата, всички бленди по предната броня включително и решетчиците под мигачите които са, нови фарове като на голф 4
- спортни пружини FK 60/40 (все още са под леглото не са на колата, но ще снимам защо е така

- джанти ATS CUP 15" с летни гуми бриджстоун 195/50/15
За съжаление нямам снимки след закупуването и но си беше най обикновенно голфче но ето малко фотоси след това:

започнах със събирането на частите първо и когато стигнах до тук нещо не ми харесваше и реших да мина на вълна черно не и без въздействието на

Получи се така не много добре естествено но за новобранец толкова. Всичко вървеше горе долу добре докато не се случи това

и реших да мина на нещо което си е направено така без моята намеса тогава пак покрай форума намерих и закупих тези фарове

Последва и боядисване на еденичната бленда между халогена и мигача като я разглобих във вряла вода и я боядисах от вътрешната страна но кой да ми каже с какво да я залепя опитах с локтайт гел но всичко се прецака и прозрачното капаче отгоре побела от силното лепило и затова се наложи направо отгоре със черен спрей за сега ще са така пък когато взема нови ще опитам пак.

Така изглежда за момента за съжаление в момента съм на работа и нямам повече снимки у себе си но обещавам да кача още.
Ето ги и джантите които на пролет мисля да станат друг цвят защото така черни ми малеят много. Спрял съм се на бял цвят мислите ли че ще станат добре приемам всякакви критики и коментари :)

Това е за сега колеги поздрави

П.С Леко се заиграх с топката на скоростите и от синя се получи това не много добре но за първи опит съм доволен от себе си все пак не съм тапицер

Благодарение на комшииката отсреща се сдобих и с нов маншон напреван от същият материал като топката