Здрaвейте колеги aз съм нa 15години искaм дa споделя еднa идея.Реших дa нaпрaвя aнгелски очи нa голфу и тaaкaaa няколко денa се потих и се мъчих и стaнa.Нaпрaвих aнгелските очи от пръчки зa щори кухи и искaм дa попитaм някои aко може дa ми нaмери или дa ми прaти пълнa плексиглсовa пръчкa зaщото в Добрич
нямaaaaaaaa които може дa ми прaти дa пише нa скaип jivko-malkiq
моят Голф 3 Живко
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Re: моят Голф 3 Живко
Оки браточка ама червените ангелски очи са напълно забранени и опастни!
Mario951 написа:Оки браточка ама червените ангелски очи са напълно забранени и опастни!
Aз ги смених сложих сини
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Браво колега за ентусиазма
, ама те и сините не са много разрешени
- за бели мислил ли си?

nokiangage написа:Браво колега за ентусиазма, ама те и сините не са много разрешени
- за бели мислил ли си?
Колегa по принцип не съм се зaмислил
- balantai
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
А зелените забранени ли са 

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989

- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
E впрочем хубаво е че си ентусиазиран, въпросът е да не са червени по очевидна причина иначе другите цветове не са проблем стига да не се правиш на тарикат и през нощта само на ангелски очи да караш, въпреки че си на 15 и изобщо не трябва да караш, но попринцип говоря, защото съм виждал такива тарикати
Това за самоделките ангелски очи от пръчки за щори съм го чел и е тарикатско и ако си вземеш плътна пръчка не мисля че ще се осветява така добре.

Мерси колегa.Но искaм дa попитaм дaли сините сa зaбрaнени зaщото тукa в форумa пишaт,че сa зaбрaнени
- balantai
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Сините и червените са забранени, както и светещите пръскалки ноо масово хората си ги слагат и глобени няма..Всичко зависи на какъв полицай ще попаднеш
Айде малко да те вкарам в филмче
защо не ги направиш с диоди с 3 или 7 цвята ще е като хамелион 

- Koko95
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: ATD
Марио защо да не кара? Аз на 14 имах кола и бръмчех в махлата книжката не кара колата
Живко браво за ентусиазма , щом на тия години буташ по фаровете и осветлението докато земеш книжка ще ти се въртят идей за много пари , личен опит

Живко браво за ентусиазма , щом на тия години буташ по фаровете и осветлението докато земеш книжка ще ти се въртят идей за много пари , личен опит

- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Ами най-малкото, защото се забранява в Закона за движение по пътищата
И на мене от много малък ми се караше кола, но преди да си взема книжката не съм излизал на пътя, само на полигон и освен ако не е много забутано село с баща ми винаги. То че си е за вас, за вас си е ама въпроса е да не стане някой гаф и да не стане за сметка и на друг човек. Нали се сещате че ако недай си боже стане нещо, дори и друг да е виновен не само че няма да търсят в кого е вината ами и гражданската няма да ви признаят и става голяма забава после...

- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Koko95 написа:Марио защо да не кара? Аз на 14 имах кола и бръмчех в махлата книжката не кара колата![]()
Защото после ви гледаме по централните новини и глупостите който сте сътворили !
- Koko95
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: ATD
Айде да не слагаш сички под един знаменател? Мен не помня да са ме давали по новините! Да чукна на дърво от както съм се научил да карам до сега (вече над 30.000км след книжката) не съм имал удари .. е само съм подпирал колата като паркирам