Здравейте колеги, нов съм в форума , наскоро се сдобих с един красавец които доста приятно ме изненада , само да отбележа бивш собственик сам на Бмв и голям фен на тази марка но се реших малко да сменя марката за сега и смятан че не сбърках, ето го звера : [/img]
Благодаря колеги :) Колата е 2.0 Tdi 170 hp DSG,внос от Германия.Ще кача ощe снимки скоро :) Но малко ме стреснахте , по принцип избрах точно тази кола и модел защото е ряткост но май и тя е трагнала по пътя на Bmw e60...всеки втори е кара :D
nokiangage написа:Много красив автомобил колега и много безаварийни километри с него ! Какви са си впечатленията от него на този етап?
Колега впечатленията ми са доста добри от този автомобил, не съм очаквал да е толкова добър. Добра возия ,моят e с регулиращо окачване,пъргав мотор , а и тази DSG e страхотна. Скоро като ми умразне може и едно премахване на DPF и чепче..
Ето още малко снимки :) скоро ми предстои някои козметични промени: никелирани крайници на гърнето, лип спойлер, подменяне na осветлението, както вътре така и вънка с ЛЕД, предни мигачи лед с DRL, задни стопове Лед крушки и накрая при спецовете от ADLER едно софтуерно чип че + премахване на DPF филтъра за малко повече забавление :)
Ще качвам снимки :) от ADLER ми казаха че ще постигнат 215 коня при 420Nm , с нетърпение чакам да видя реЗултата .. Но За сега ще е барна От вънка малко,тези 170 ми стигат , другия месец ще е напомпим :)
Колеги я кажете мнения, сега ми остана малко време и започвам с промените по колата, мисля да започна с боядисването на джантите в черно , ето една снимка да видите горе долу как ще е кажете мнения има ли смисъл да ги правя черни
На мене лично и така и черни добре ми седят на вид , ако ги оставиш така , ще има малко контраст , ако ги боядисаш, ще е черен отвсякъде. За черна матова боя на цялата кола мислил ли си ?