Моят голф 4

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
krstqnn
Автомобил:
Двигател:

Моят голф 4

Мнениеот krstqnn » Чет 17 юли 2014 0:20

Здравейте, нов съм във форума. Преди около месец си купих голф 4 1,4 16v. знам , че повечето ще кажете че мотора е слаб и разни други, за мене Голфчето си е добре, пък и има малък данък :). Утре ще кача снимки. Та въпросите са ми:
- Колата е тъмно синя, и се замислям да я боядисам в оранжев мат. Колко парички ще ми излзе , но да бъде боядисъна навсякъде, да не е като отворя вратите и да се вижда старата боя?
- Мога ли да не купувам цели фарове "ангелски очи", а вътре в моите някак си да сложа само кръговете и да не давам 300+ лв. ?
- колата няма климатик, и както е тъмен цвят и се нагрява много, вътре става сална.Някой ми беше казал, че мога да взема климатик от друг голф. Възможно ли е да стане, и ако да, ако може да обясните по-подробно?.
Мерси предварително :)

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Re: Моят голф 4

Мнениеот myrshavija » Чет 17 юли 2014 5:31

Честито!
krstqnn написа:- Колата е тъмно синя, и се замислям да я боядисам в оранжев мат. Колко парички ще ми излзе , но да бъде боядисъна навсякъде, да не е като отворя вратите и да се вижда старата боя?
Няколко пъти повече от 300лв.
krstqnn написа:- Мога ли да не купувам цели фарове "ангелски очи", а вътре в моите някак си да сложа само кръговете и да не давам 300+ лв. ?
Можеш. Ако искаш да знаеш как има теми с обяснения, снимки, клипчета в нета.
krstqnn написа:- колата няма климатик, и както е тъмен цвят и се нагрява много, вътре става сална.Някой ми беше казал, че мога да взема климатик от друг голф. Възможно ли е да стане, и ако да, ако може да обясните по-подробно?.
Възможно е. По-добре някой друг да го направи вместо теб. Пак ще ти струва няколко пъти повече от 300лв. Защо не си купи кола с климатик, скъпи ли бяха?

Какво е "сална"?

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Чет 17 юли 2014 5:52

Мършав,фен съм на стила ти :biggrin.

Сална е нещо като Голф със спалня :Mr Green Fun.

Потребителски аватар
Fearless
Автомобил: VW Golf
Двигател: AZD

Мнениеот Fearless » Чет 17 юли 2014 6:09

Първо - честито голфче.Второ - нито едно от нещата,който искаш да правиш не си заслужава :th_up

Потребителски аватар
V.Petrow
Автомобил: VW Bora
Двигател: AHF 1999

Мнениеот V.Petrow » Чет 17 юли 2014 7:37

myrshavija написа:Честито!
krstqnn написа:- Колата е тъмно синя, и се замислям да я боядисам в оранжев мат. Колко парички ще ми излзе , но да бъде боядисъна навсякъде, да не е като отворя вратите и да се вижда старата боя?
krstqnn написа:- Мога ли да не купувам цели фарове "ангелски очи", а вътре в моите някак си да сложа само кръговете и да не давам 300+ лв. ?
krstqnn написа:- колата няма климатик, и както е тъмен цвят и се нагрява много, вътре става сална.Някой ми беше казал, че мога да взема климатик от друг голф. Възможно ли е да стане, и ако да, ако може да обясните по-подробно?.
Възможно е. По-добре някой друг да го направи вместо теб. Пак ще ти струва няколко пъти повече от 300лв. Защо не си купи кола с климатик, скъпи ли бяха?

Какво е "сална"?

Мисля, че е имал предвид саУна. :mhihi

Потребителски аватар
V.Petrow
Автомобил: VW Bora
Двигател: AHF 1999

Мнениеот V.Petrow » Чет 17 юли 2014 7:37

myrshavija написа:Честито!

Какво е "сална"?

Мисля, че е имал предвид саУна. :mhihi

Иначе честит, колега ! :th_up

Потребителски аватар
svetoslavcho93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот svetoslavcho93 » Чет 17 юли 2014 9:22

Отностно фаровете моите си ги смених и си заслужаваше само където не са евтини 350лв дадох за тях

Върни се в “Моят Volkswagen”