Става дума за една скромна джетичка мк2 купе с 1.8 литров двигател леле как звучи,със скромните 90 к.с. с карбуратор и къса четири степенна кутия от дизел.Колата е далечната 1986г.Водят я някакъв пясъчен цвят,ама някакви комшийски разсъждения...

Колата има доста забележки но я взех за 300 лева от една девойка която няма възможност да я поддържа а аз и се точа от малък.Е вече е при мен и започвам малко по малко да се занимавам с нея,идеята на колата е да бъде ежедневка,ще видим колко ще устискам.Колата като екстри си няма нищо,освен че екстрата и е купе.Има забележки като удар в заден десен панел и дясна врата,и удар от пред който стана пред очите ми от една учеща се девойка която просто не знам какво се случи и нацели точно джетата,пострадаха радиатор,решетка,мигач,броня и калник.
Калника вече е изправен,както и гредата,и си има нова решетка,много скоро броня и мигачи.Има нужда от изпиране на салона и може би подмяна на някоя друга скъсана седалка.
Има много интересно нещо което ме впечатли,заводско тониране на предните стъкла в цвета на салона,леко кафеникав.
Единственото което по ме вкарва в размисли е защо тази кола цапа свещи на - 10 12 15 градуса ? Според мен от датчик за температура.
И така нека преминем към снимките ще кача някои снимки подбрани когато заприлича на кола ще има по хубави.
Когато взех колата изглеждаше по този начин,сега не е по различно няма много време за нея но малко съм я по изпънал.

Веднага след взимането започнах по малко да я разглобявам.

Както горе казах,по изправих гредата и калника,взех нова решетка и я сглобих.

За сега толкова,много от вас ще започнат да плюят че се занимавам с кола която не и е мястото на пътя защото си мислят че всеки момент може да се разпадне.Но се надявам и да се хареса на някой,за съжаление доста бавно ще върви целия проект с моята нова ежедневка.Поздрави на всички.