появи се нов голф 4 у форума
-
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: AXR 2OO2
появи се нов голф 4 у форума
здравейте колеги и аз да се похваля вече горд собственик на голф 4 1.9 тди 101коня axr двигател 2002 сив металик.вече е при мен 2 седмици и за сега само козметики оправям.първо смених маслото сложих кастрол 5-40 за турбо дизел п.д,маслен и въздушен филтър.смених оранжевия водач на щеката за маслото че беше счупен(сигурно от италянеца когато е сменял/доливал маслото)един маркуч на кулера след дебитомера не му държеше контрата но беше успешно побългарен със малко ламарина от профил за гипскартон и най-голямат ми радост че успях да си управя микроключетата на двете предни врати и очудо зумера оживя лампите на вратите светнаха и сега вече не мисля спрях ли фаровете.предстои смяна на горивен филтър на купето ремаци и ролки и зимни гуми ,догодина лети джанти.за сега съм решил да влагам само оригинални части и аксесоари за да си остане максимално изчистен и оригинален.скоро ще има и снимки на машината
- tndrrr
- Автомобил: VW Golf IV 2000
- Двигател: 1.9 TDI AGR
Re: появи се нов голф 4 у форума
Честито, колега! И много безаварийни километри
Да те попитам относно микроключетата - ремонтира ли ги или ги замени с нови?

Да те попитам относно микроключетата - ремонтира ли ги или ги замени с нови?
-
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: AXR 2OO2
Re: появи се нов голф 4 у форума
микроключетата ги ремонтирах за сега работят.едното шофъорското беше по зле липсвше му палчето което натиска бравата но с инпровизация и едно малко перонче скъсено и малко силикон работата заспа .на другото се наложи да се прави калпаче от пластмаса със поялника защото бравата не го натискаше достатъчно че да се задейства.за сега работят но се оглеждам за ключета защото все пак са ремонтирани и не се знае до кога ще работят.цялата информация за ремонта съм взаимствал от форума и благодаря на споделящите колеги.и затова и аз ще споделям моя опит който за сега е скромен но се надявам за в бъдеще да се обогати.за който знае къде да търси форума е полезен