Golf III Rubby
- durvodelcho
- Автомобил:
- Двигател:
Golf III Rubby
Здравейте,дойде време и аз да покажа колата си,а именно Голф 3 1.6 пълна инджекция 75 коня роден 1997 година.И така накратко да разкажа.Това е първата ми кола която трябваше да получа като подарък за бала но нямах търпение и още декември месец 2013г. почнахме да обикаляме от борса на борса от кола на кола и търсенето не спираше (още не се знаеше марката).В един мразовит следобед решихме малко да пообиколихме отново и така видях моят лебед на една борса.Беше регистриран абе всичко ток и жица предишния собственик я е оставил на борсата щото е направил нещо като бартер.Та така колата има козметични забележки но най фрапиращи бяха предната броня (подпирана е някъде) и праговете но е поправимо и реших това е колата.Сега ще видите накратко промените по нея за 9 10 месеца който не са кой знае какво.В първите снимки колата е с монтирано спортно регулируемо окачване JOM иначе всичко друго си е стоково както я взехме :)
- durvodelcho
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf III Rubby
Общо взето промените по колата не са кой знае какво.
Последна промяна от durvodelcho на Сря 24 сеп 2014 17:01, променено общо 1 път.
- durvodelcho
- Автомобил:
- Двигател:
След това дойте време да се сменят джантите че с 14-те много лягаше и така минах на 16-ки
- kristian.stanchev
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 1.9TD 1995 AAZ
Много добре изглежда колега, ама дай още малко снимков материал малко интериор малко информация какво точно си направил ти по колата.
- durvodelcho
- Автомобил:
- Двигател:
Абе колега пробвам ама не става иначе спортно окачване JOM джанти,16-ки ако успея да кача и другите снимки ще видите :)
- durvodelcho
- Автомобил:
- Двигател:
Една фотосесия
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Харесват ми 16-ките и графитения цвят който си избрал, за вбъдеще може да пребоядисаш и супортите (червено, черно) и вече ти си знаеш... салон, фарове, стопове, там не знам какво се случва 

- durvodelcho
- Автомобил:
- Двигател:
Mario951 написа:Харесват ми 16-ките и графитения цвят който си избрал, за вбъдеще може да пребоядисаш и супортите (червено, черно) и вече ти си знаеш... салон, фарове, стопове, там не знам какво се случва
Салона е Recaro доста запазен ще има снимки,фарове съм боядисал само рефлекторите черни но ще се заменят с двусекционни,стопове насочил съм се към Hella black magic
-
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: 1Y 1994
Добро е голфчето 

- durvodelcho
- Автомобил:
- Двигател:
Това е моментното състояние на колата като визия.След някой и друг месец ще се минава на зимни гумета и тогава ще се търсят фланци,фарове,стопове.Ако има развитие ще има и снимки.Надявам се да ви е харесала. :)
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Много добре изглежда изчистената предна броня, а мигачите как ще ги реализираш колега? 

- kristian.stanchev
Да, и на мен ми беше интересно как ще се справи колегата с мигачите, и къде точно ще ги позиционира... според мен ще му ходят едни фарове стил Г4... 

- durvodelcho
- Автомобил:
- Двигател:
Моментното решение с мигачите е това иначе и аз си мислех за стил Г4 но ми се върти друга идея в главата. 

- kristian.stanchev
въобще не ги бях забелязал. Стоят добре и там...