Повечето от вас ме знаят, други не и така. След като седнах и помислих колко разходи ще имам напролет по синята Bora, се взе решение да бъде сменена. Исках отново Bora на 100%, но исках и да е голям мотор. TDI изобщо няма да коментирам. Не съм дизелджия и няма и да бъда. Та накратко: 2.3 само на предно, high-line, Autodim огледало, сензор за дъжд, подгрев, навигация (която в момента липсва), ел. прибиране на огледалата, пръскалки на фаровете, телефон, климатроник, 312мм. предни спирачки... Абе общо взето всичко което исках да направя със синята, тук беше готово. Отидох, гледах, купих. Не съм се чудил много защото и цената беше повече от прилична. Слагам няколко снимки. В момента върви прехвърлянето на всички неща от синята. Колата си дойде с права генерация с крайно гърне Supersprint и спортно окачване.

Набавени са Bosch фарове с оригинален ксенон и Sport tacho благодарение на един голям човек(той си знае кой е)

Започнах с прехвърлянето на по-лесните неща защото съм леко притиснат от липса на свободно време

Утре или в неделя ще прехвърля и интериора и тогава ще има снимки. Пускам една снимка на тавата който ще заеме мястото си съвсем скоро.

Ами това е.