Golf 3 GTI

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
stoqnkarchev
Автомобил:
Двигател:

Golf 3 GTI

Мнениеот stoqnkarchev » Съб 08 ное 2014 21:02

здравейте колеги,от 2 месеца притежавам Golf 3 GTI 115 к.с.Сега имам да оправя някои други проблеми с двигателя...гори много масло,ще сменя гумичките,надявам се да се оправи,че не ми се мисли иначе :biggrin , климатроника прави проблеми показва че работи:градуси на дисплея всичко,но не духа...по някога тръгва когато си поиска,мисля че ще е нещо от компютъра,незнам ще ходя на някой специалист да го види...

все пак като се справя с тези проблеми мисля да я освежа,имам някои идеи и не съм сигурен дали ше се получи...

Иска ми се да сложа други стопове ,фарове от Венто с ксенон и решетка без емблема,въпросът ми е дали ше трябва и капак да сменям или няма да се наложи..и ако може да ми препоръчате от къде да ги търся,за да ми излезе най-евтино,защото съм все пак студент :mhihi

Благодаря предварително :beer

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Re: Golf 3 GTI

Мнениеот vucata » Нед 09 ное 2014 1:21

Добре дошъл.
Така, първо за климатроника. Проследи плюсовия кабел до моторчето. Замери напрежението колко е. Виж и самото моторче в какво дередже е. Моторчето се намира под жабката. Развиваш 4-5 винта на кората под нея и ще видиш къде е. Аз го ядох с прекъснат кабел...разглобих почти цялото табло, релета, модул на климатроника, моторче какво ли не, и накрая се оказа леко прекъснат кабел до акумулатора :mhihi ....
Относно венто фаровете...да трябва да смениш и предния капак. За по-евтино едва ли ще намериш тъй като повечето продавачи са се филмирали, че частите от венто са по-скъпи...аз лично не намирам разлика и не виждам смисъл да се дават примерно 150-200лева за решетка, фарове и капак от венто при положение, че за голфа си намерих капак за 40 лева, фаровете са отново на ниска цена и се вмъкваш в едни 100-120лева максимум...както и да е. Щом ти е мерак давай, не изглежда по принцип никак зле с тази визия на Вено.
Преди да отвориш мотора вижте компресията на двигателя. :th_up

Върни се в “Моят Volkswagen”