Ето и една снимка от пролетта, малко на въздух с пасатко, и на аватар я сложих както се вижда!

За сега съм в застой по пасата, пастирах си предния капак само, защото толко време имах покрай малкия палавник който е на 1 годинка и 3 месеца вече.
Смятам да правя много неща, но да видим кое ще стане и кое не, зависи и от $ и колко време ще имам.
Фолио ще слагам на всички джамове, джанти 17" искам и съм в процес на търсене, че тези седят много навътре и калника е празен, знам може и с фланци, но може да сложа на 17-ските ако не ми хареса как стоят, ще чистя под акумулатора, не че се наводнява, но за всеки случай, велура на вратите ще оправя, на дръжките ще махам тая гума, много грозно стои, диодни крушки на дългите и ксенон на късите ще слагам, че това жълто ме дразни, темпомат си сложих вече и съм много доволен, парктроник искам да сложа, че вече един път изтърках отдолу под предницата до гумата точно на мястото на което я снимах, но смятам да не дупча бронята а някакси отдолу ще ги прикрепя, хем да не дупча хем да засича бордюри.