Мојот Vw Golf 4 Tdi 116hp

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
truckerinsoul
Автомобил:
Двигател:

Мојот Vw Golf 4 Tdi 116hp

Мнениеот truckerinsoul » Нед 16 ное 2014 2:33

Здравеј, аз сам нов на форумот, и искам да се претставам. Имам 20 години и обичам vw а најпоче ГОЛФ!

Имам голф 116 конја, дизел двигател, намерих го тачно пре една година. Искам да питам од постарите тука на форума, обаче мене така ми се чини или нешто не е в ред сос десната страна, единио фар е океј, али другиот е некако по ниско поставен.

Изображение
Изображение

некој има одговор оти е така? или имал незгода пре сам го купил, или пак е нешто друго.

Потребителски аватар
Fearless
Автомобил: VW Golf
Двигател: AZD

Re: Мојот Vw Golf 4 Tdi 116hp

Мнениеот Fearless » Нед 16 ное 2014 9:06

Имаш разминаване в двата фара определено.Най-вероятно е била удряна и кофти направена.

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Нед 16 ное 2014 9:45

Дано само фара да е проблема, и на мен ми се струва, че колата може би е удряна челно и е претърпяла сериозна интервенция. От къде я закупи колата, колега?

truckerinsoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот truckerinsoul » Нед 16 ное 2014 11:55

stefarata написа:Дано само фара да е проблема, и на мен ми се струва, че колата може би е удряна челно и е претърпяла сериозна интервенция. От къде я закупи колата, колега?

Од италија ја намарех, катанија. Двигателот е топ, али това сега не ме харесва.

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Нед 16 ное 2014 12:15

На какъв език пишеш, нещо средно между Сръбски и Македонски на кирилица...?

Потребителски аватар
adr3nalinchy
Автомобил: Volkswagen Golf MK4
Двигател: AGU

Мнениеот adr3nalinchy » Нед 16 ное 2014 12:24

Има разминаване да, и не само в фаровете ако погледнете предния капак между емблемата и капака фугата как е изкривена също и разтоянието между решетката и предния капак в ляво е по голямо от дясната страна погледнато отсреща както е снимката.
Най вероятно е имала удар и щом са я напаснали до толкова вярвам че и тези забележки могат да се оправят.

П.П. Абе тези фарове не се ли регулираха целите нагоре и надолу ?

truckerinsoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот truckerinsoul » Нед 16 ное 2014 12:53

doaiena написа:На какъв език пишеш, нещо средно между Сръбски и Македонски на кирилица...?

На македонски, иначе блгарин от македонија :) иначе и аз така мислам че се регулираат фаровите, едниот фар (десниот) е много по ниско поставен, незнам зошто така али искам да го извадам предниот браник да провера.

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Нед 16 ное 2014 13:08

А защо колата е с Благоевградски номер? Да не си я купил от Българин?! Или ти си я регистрира? Да определено десния фар не стои както трябва, според мен е имала лек удар в дясно и не е напасната правилно. Но има решение, но трябва да я разглобиш и да видиш кое не е напаснато, може и очиларката да е крива.

truckerinsoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот truckerinsoul » Нед 16 ное 2014 13:14

Не, мене ми е докарана од италија а иначе сам си ја регистрирав в блгарија. Искам да купам angel eyes, па да видам дали ке се мени нешто :/

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Пон 17 ное 2014 9:28

anonym0us написа:А защо колата е с Благоевградски номер? Да не си я купил от Българин?! Или ти си я регистрира? Да определено десния фар не стои както трябва, според мен е имала лек удар в дясно и не е напасната правилно. Но има решение, но трябва да я разглобиш и да видиш кое не е напаснато, може и очиларката да е крива.

Защото това е масова практика в Македония - по-евтино им излиза, и хората там с БГ паспорти си регват колите в Благоевград и си карат на БГ табели в Македония. Доколкото знам имат и някакви рестрикции във възрастта за внос на коли втора употреба, и така го заобикалят.

truckerinsoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот truckerinsoul » Пон 17 ное 2014 17:06

Нјама рестрикции, в македонија можиш да докараш кола евро2 стандард 96година не постара. И не е поевтино, голфо ме фана сшто колко голфојте в македонија. Ударен или не, ме обслужва и мога да кажам че е супер, двигателот е легенда :)

Върни се в “Моят Volkswagen”