Колега, мисля нови джанти и спортно окачване да слагам, но това ще е пролетта. Досега съм сложил вътре лед осветление, лед габарити, нови, алуминиеви врътки за парно/климатик, osram cool blue на къси и дълги и осветление на дръжките. Абе като цяло все дребни неща!
ПС: Изчистих пластмасите по таблото и сега седи само лъскава красива пластмаса и сложих ново радио. Само се чудя какви са ми тонколоните, защото свирят перфектно... Фабрично ли е с тонколони и отпред, и отзад на корите?
Страхотна,машинка със много красив цвят ! Внимавай със този мотор и не го юркай много,че му се носи лоша слава.Задължително му смени масло на скоростна кутия.Аз, да чукна на дърво пета година почвам със АКЛ-ла и нямам проблеми със леки изключение,предимно електрически. Ще следя темата с интерес!
Благодаря! Маслото на пролет ще го сменя. Надявам се и аз да нямам проблеми с тази кутия, но здраве да е. Може би, ако бях чел преди да я купя, нямаше да взема AKL+DUU, но толкова я харесах, че като я видях, нито четох за колата в форума, нито нищо. Дори не видях коя година е произведена.