Нова ''придобивка''. Пасат б3, 1.8 90 кс.

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
apolonium
Автомобил:
Двигател:

Нова ''придобивка''. Пасат б3, 1.8 90 кс.

Мнениеот apolonium » Чет 18 дек 2014 21:24

Здравейте, колеги и съфорумци !!!
Реших се, и аз да се похваля с най -"новия" член на моето семейство.Да започна от там,че децата пораснаха и ме оставиха без автомобил. Забравих да спомена,че притежавам една Астра и едно Пежо406. След дълго умуване и озъртане реших,че това ще е Пассат б3. Не заради друго а затова, че ми писна от електроники и тем подобни механики. За мой голям късмет намерих един читав Пасат /нов вмос/ 91 година. Досега бях карал само Голф от семейството на WV. След първите, около 30 км. каране остахах приятно изненадан от поведението на пътя на този " стар" автомобил. Нищо общо няма с Опела. При натискането на газта се изсрелва без да се замисля, и двигателя си мърка като коте. А за Пежото, там си е друг филм. От една неделя чета темите във форума и неможах да видя тема която да не е засегната, и на която да не е отговорено по най изчерпателния начин. В един друг форум, и една друга марка коли, освен отиди на сервиз, търси в СФА, май друго не можеш да чуеш. Исках да си купя някаква литература за поддръжката поне, -ядец, и това го няма. Е, навярно сте разбрали защо си купих Пасат. И не съжалявам. Но стига съм Ви занимавал с мойте грижи. Искам да ви кажа само едно -БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВИ ИМА !!! :bowdown

Потребителски аватар
Omilron
Автомобил: Skoda Octavia MK2
Двигател: 2007 BKD

Re: Нова ''придобивка''. Пасат б3, 1.8 90 кс.

Мнениеот Omilron » Нед 21 дек 2014 22:38

Много безаварийни километри с "новата" кола ти пожелавам!

Дай малко снимки да я видим :biggrin

Нищо общо няма с Опела. При натискането на газта се изсрелва без да се замисля

Мало офф, ама зависи какъв ти е опела :) Астрите са по пъргави от пасата според мен!

Поздрави и весели празници!

Потребителски аватар
Presli82
Автомобил: Volkswagen Passat b2
Двигател: diesel
Контакти:

Re: Нова ''придобивка''. Пасат б3, 1.8 90 кс.

Мнениеот Presli82 » Нед 21 дек 2014 23:06

Честито за придобивката колега!
Ще се радваме на повече подробности и някоя снимчица.
Много добър модел. Изключително ме е яд че моя изгни , и ще трябва да се рзделя с него. :banghead

Върни се в “Моят Volkswagen”