Реших се, и аз да се похваля с най -"новия" член на моето семейство.Да започна от там,че децата пораснаха и ме оставиха без автомобил. Забравих да спомена,че притежавам една Астра и едно Пежо406. След дълго умуване и озъртане реших,че това ще е Пассат б3. Не заради друго а затова, че ми писна от електроники и тем подобни механики. За мой голям късмет намерих един читав Пасат /нов вмос/ 91 година. Досега бях карал само Голф от семейството на WV. След първите, около 30 км. каране остахах приятно изненадан от поведението на пътя на този " стар" автомобил. Нищо общо няма с Опела. При натискането на газта се изсрелва без да се замисля, и двигателя си мърка като коте. А за Пежото, там си е друг филм. От една неделя чета темите във форума и неможах да видя тема която да не е засегната, и на която да не е отговорено по най изчерпателния начин. В един друг форум, и една друга марка коли, освен отиди на сервиз, търси в СФА, май друго не можеш да чуеш. Исках да си купя някаква литература за поддръжката поне, -ядец, и това го няма. Е, навярно сте разбрали защо си купих Пасат. И не съжалявам. Но стига съм Ви занимавал с мойте грижи. Искам да ви кажа само едно -БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВИ ИМА !!!