Искам само да кажа преди да започна с темата си че е силно вероятно на някой да не му хареса проекта ми или това което правя и причинявам на колата си.Ако е така ще помоля за по-мек език и да запазим добрия тон....БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Всичко започна преди 3г когато си бях събрал парички и трябваше да избирам между GSM (няма да правя реклама и ще ви спестя марката:) и автомобил. (надявам се да ми се е получила шегата:)
ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ЛОШОТО КАЧЕСТВО НА СНИМКИТЕ!!!
Ето така изглеждаше колата ми в първият ден когато я купих

Без лайстна на десния праг и без капаци на огледалата но с 16" от Audi A3 или Audi ТТ (вижда се на снимката)После сложих лайстната която купих чисто нова а сложих някакви "карбонови" капаци за огледалата с които е в момента. Но понеже беше с летни гуми а аз взех колата точно преди три години трябваше да си потърся зимни гуми и от приятел заедно с джантите и придоби ето този вид

автопилот който не зная дали е фабричен или допълнително монтиран

бордови компютър

Озвучаване NOKIA фабрично

скоростен лост който много ми харесва

Веднага щом закупих колата реших да сложа аларма (все пак похарчих всичките си спестявания за нея,след време и по нея)махнах ключалките на вратите и сложих аларма в ключ от Golf MKIV с помоща на MAXIMUM KEY SERVICE
След зимата се наложи да върна обратно 16ките

Но не седяха дълго време на колата защото бях свикнал на 15ки и след като сложих 16ките упревлението на колата стана различно както и самата возия а и отделно от това гумите бяха стари и се парзаляха доста сериозно.Продадох джантите и си взех пак 15ки които изглеждаха ето така

Ето такава беше визията на колата

Но понеже колата не е чисто нова а на 250 000км се оказа че гърнето ми е изгнило и трябваше да се завари или смени и ми беше подарено задно гърне оригинално ремус купено от Щвейцария с документи.Монтирах го и свалих и средното а катализатора го беше свалил някой друг преди мен

След измити 15км крайното гърне придоби ето този вид

Понеже когато купих колата беше със светли (бели) колонки около прозорците и бял таван който беше леко зацапан,реших да го претапицирам в черен цвят а колонките да сменя с такива от Golf MkIII GTI и за да сменя тавана и колонките се разглобява цялото купе което направих с помощта на приятели реших да обезшумя колесницата си като сложа уплатнение за прозорци по крайщата на корите на вратите

също така сложих черни дръжки и плафон от Пасат а и черни сенници от Golf кабрио но ще се наложи да ми се доверите или ако не ми вярвате някой ден ако ми видите колата някъде да погледнете и проверите :)
Следващата цел беше да се премахне задната чистачка (теглича после) да се сложи спортно регулируемо окачване че ми изглеждаше малко висока и да се затъмнят всички прозорци на 50% без челното за да избегна проблемите с органите на реда :)

но в един прекрасен ден по път от .... за .... по магистралата се случи ....

ако на снимката не си личи ......дупката е 20см получила се със скорост 100км/ч с наличието на 4 човека вътре в купето ,важното е че всички сме живи и здрави
Така реших че ще използвам четири буталните спирачните апарати от Alfa Romeo 166 които бях закупил месеци преди това и чаках удобен момент да монтирам....колко по удобен от това а ?

Боядисах ги в червено като преди това премахнах надписите

исках да сложа и дисковете от алфата които бяха 305мм но не се получи

в ляво е диска от алфата който е сериозно изнесен останах си с 288мм но се наложи да си взема 16ки гуми и джанти

O.Z. superturismo което беше пребоядисано от розово в сиво

на последната снимка е със старите апарати

тук закрепихме апарата със свинска опашка за да видим как ще седи

но понеже спирачния апарат опираше в джантата се наложи да взема фланец 15мм и понеже пак опираше пилнахме малко апарата

на снимката си личи че апарата е изпилен и фланеца който е алуминиев и не е много стабилен поради липса на втулка и след време сменен със същия размер но с втулка. Втулката помага много за центрирането на джантата а като джантата не е центрирана волана тресе при определена скорост

тези алуминиеви фланци за от MARGEL и крайно крехки и скъпи 120лв счупиха се още при монтирането

бяха ми направени същите на половин цена от познат и сега си карам с тях вече половин година и нямам ядове а тези които са без втулка бяха преместени на задните гуми
предните гуми заради фланците започнаха да опират в калниците които бяха подгънати от вътрешната страна.....съжалявам нямам снимка.

Lowmafia
когато карате в мъгла в продължение на 400км декември месец се получава ето така

Още когато купих колата ножа под предната броня беше пукнат и с приятел решихме да го направим дефекта в ефект

2014г колата беше рекламно лице на месец януари :)

Уцеляхме и след градушката

лятото засякох градски и реших че ще се получи добра снимка

бях планувал лятото на 2015г да боядисам колесницата си и за това лятото на 2014г само я пастирах за да лъсне малко :)

естествено както става в повечето случай още на същата вечер ходейки до Сл.Бряг една

След което поради проблем с колата на брат ми му я дадох 09.2014г да ходи до Столицата с нея и семейството си.Той остана много очарован от разхода 4.1л на 100км и разочарован че не можа да пробва 4буталното брембо когато е карал на магистрата когато човека който кара в дясната лента пред него решава да мине в лентата му и да спре от 80км до 0км и брат ми се е врязал в него ...поне радостната новина е че няма пострадали (желязо е било на желязо ще стане колкото и да наливаме в тях)

Сега колата се боядисва цялостно и ще е изцяло с нова визия ...различна и на някой може да не му допада и на който не му допада ще съм благодарен да не ме нарежда много :)

колата беше съблечена цялостно за около 5-6часа за да се подготви за боядисване
Сега целта ми (споменахме че всеки си има цел която преследва и визия на автомобила си която гони) е да сложа изолационна лента в купето и да засиля с една идея музиката. Има и други цели които ще разберете след време.
Сега ви пожелавам приятно прекарване на новогодишната нощ нека новата 2015г да е в пъти по-добра от старата 2014г безаварийна за вас и автомобилите ви и да ви се сбъднат желанията и целите.
.........To be continue