Моят голф е нещо чудесно

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
golfrazer
Автомобил:
Двигател:

Моят голф е нещо чудесно

Мнениеот golfrazer » Нед 18 яну 2015 12:29

Хора от 12 година карам голф 2-ка. Няма по здрава кола заклевам се. Къде ли не съм ходил и какво ли не съм прижевял с моето голфче. Вози ме на всякъде за риба, на нивата, до града и обратно. За всички тези години ме е предавал веднъж или дваж и то по-скоро по-моя вина, защото не винаги се грижа за него. Една зимаска му бех забравил радиатора пълен с вода тръгвам аз към Пазарджик, и по едно време колата хълца че хълца, направо си е е*ало мамата колеги. Нищо до моргата радиатор, бам антифриз и вече няма проблеми, даже неможа да пукне глава или да здуха гарнитурата, страшната возия в таз кола казвам ви братчедчета. И мощност си има колкото искаш 90 кончета. По магистралата 160 не ги усеща. МНого съм доволен от тази кола сега е по-закърпвам у брадчеда Тошо и се надявам да ми служи още някой година. Няма пари за по-нов голф ама ако трябва ще джамбазя някой. :beat_butt2

stefiliev123
Автомобил: VW Golf MKIV
Двигател: 1.6 AKL 1998

Re: Моят голф е нещо чудесно

Мнениеот stefiliev123 » Пон 19 яну 2015 0:28

Колега, 2-ките са най-здравите голфове правени някога. Грижиш ли се за него, няма да те остави! Още много години да си я караш!

sers
Автомобил:
Двигател:

Re: Моят голф е нещо чудесно

Мнениеот sers » Пон 19 яну 2015 22:21

Кво говорите бе хора , моя 1.6 бензин е събран от 2 двигателя , без нови части в него и кара със старо масло квото намеря :mhihi

Върни се в “Моят Volkswagen”