Преди 3 години купих от моят началник голф 3 1.9 тд ааз мотор за 2.000 лв това беше кола предназначена за служебна или за жена му в последствие просто седеше в сервиза и нищо не се случваше с нея , въпреки че колата бе докарана на ход от Германия преди поне 5 години (когато началника я заплати 5.500).
Един ден се случи нелепия късмет докато се маневрираше колата един разсеян водач се вряза в нея отзад!
Известно време колата седеше и в един момент шефът ми реши да го стегне и продаде!Колата бе опъната и боядисана на филер когато я харесах за моята първа и градска кола!Така се сдобих с нея!
Прилагам снимки от тогава съжалявам, че нямам повече , но тогава не мислех , че ще стигна до тук!
тогава колата нямаше нищо това е "най-празния" модел на тази кола,но за сметка на това разхода и вървежа са задоволяващи за градско!
Колата ми харесваше много защото като боядисана изглежда доста добре един ден се запознах с двама колеги от форума и се заговорихме и за този форум и така влязох и започна всичко(колеги благодаря ви didooriginal i GLI )
Регистрирах се и първото нещо което видях е филтъра за купе без да имам климатик това ме озадачи,но тогава не бях много запознат и когато отворих и го видях оригиналния филтър с надпис ауди и фолксваген това беше находка!И точно тази дума отключи всичко!Започнах да издирвам находки и в момента колата има:
Рекаро седалки червен кант с подгрев,Юби топка скорости,Юби ръчна с червен бутон,барче от венто (неможах да се сдобия с барче от американка за сега) CUP HOLDER,US бутон за отключване на вратите,километраж с оборотомер и мфа (сменен от този с часовника

Има и още доста неща ,но мисля че ще ви отекча!По същество,миналата година всички знаем какво се случи лятото ( ГРАДУШКАТА) тази гадост която се изсипа не ме подмина

Точно в този момент всички застрахователи бяха луднали и много трудно се оправих с тях!Те искаха да я пишат тотал ,но се споразумяхме и започнах да я градя на ново!Прилагам снимки на дозера, заварките на новата маска от задната част,нови панели за стопове, новия капак,броня и смяна на лаисна на предно стъкло,
филер и камера и за сега имам само две снимки не съм готов с сглобяването на доста детайли,но скоро ще я наредя и ще пусна снимки!
Надявам се да не съм ви отекчил с моят голф и благодаря на всички колеги който ме познават ,с който съм работил и работя да сте живи и здрави и ще се радвам да се видим на ФЕСТА тази година!!