Golf MK3 GTD JAHRE

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
gen4o_88
Автомобил: mk3 jahre gtd
Двигател: AAZ

Golf MK3 GTD JAHRE

Мнениеот gen4o_88 » Пон 19 яну 2015 8:09

Здравейте колеги! Казвам се Генади Здравков от София съм работя в автосервиз (гуми център) от година и половина,че и повече съм регистриран в форума,но не съм се представял до сега защото мислех,че съм не достоен с моята кола,но след редица промени искам да ви покажа какво си имам и да видя вашето мнение!
Преди 3 години купих от моят началник голф 3 1.9 тд ааз мотор за 2.000 лв това беше кола предназначена за служебна или за жена му в последствие просто седеше в сервиза и нищо не се случваше с нея , въпреки че колата бе докарана на ход от Германия преди поне 5 години (когато началника я заплати 5.500).
Един ден се случи нелепия късмет докато се маневрираше колата един разсеян водач се вряза в нея отзад!
Известно време колата седеше и в един момент шефът ми реши да го стегне и продаде!Колата бе опъната и боядисана на филер когато я харесах за моята първа и градска кола!Така се сдобих с нея!

Прилагам снимки от тогава съжалявам, че нямам повече , но тогава не мислех , че ще стигна до тук!
тогава колата нямаше нищо това е "най-празния" модел на тази кола,но за сметка на това разхода и вървежа са задоволяващи за градско!

Колата ми харесваше много защото като боядисана изглежда доста добре един ден се запознах с двама колеги от форума и се заговорихме и за този форум и така влязох и започна всичко(колеги благодаря ви didooriginal i GLI )
Регистрирах се и първото нещо което видях е филтъра за купе без да имам климатик това ме озадачи,но тогава не бях много запознат и когато отворих и го видях оригиналния филтър с надпис ауди и фолксваген това беше находка!И точно тази дума отключи всичко!Започнах да издирвам находки и в момента колата има:

Рекаро седалки червен кант с подгрев,Юби топка скорости,Юби ръчна с червен бутон,барче от венто (неможах да се сдобия с барче от американка за сега) CUP HOLDER,US бутон за отключване на вратите,километраж с оборотомер и мфа (сменен от този с часовника :Mr Green Fun )индикация за абс и айрбег и теглич (в проект на инсталация са самите екстри),Кори за багажника блаупукт тройана система с мой колони по силни :c020 ,пищялки в задните врати,музиката е засилена от марката КИКС (туба с усилвтел и тройна система в предната част на таблото и корите на вратите)Кори за врати кожени с плафони и редки джобове, черен таван с черни кори по купето и черни сенници с черни дръжки за тавана,четири броя електрически стъкла,електрически огледала с подгрев и подгрев на пръскалките,долна жабка от юби голф,волан от голф гти претапициран,обновено осветление всички бутони светят страхотно (и е много добре да се вижда кое къде е в тъмното),двусекционни фарове с ксенон(има доста оферти за фарове но реших че по-добре е да купя нещо което ако се счупи мога да си го набавя а не да взема нещо за което няма подръжка ,мое мнение много ми харесва модела на хела липстат но не е за София според мен) ,халогени черна хела с ксенон,черни мигачи и бленди,ГТИ Пакет - Прагове ,вежди ,лайсни и широк нож,заден капак с всички екстри за модела :biggrin трети стоп,спойлер с дупики за болтовете и диодни крушки в стопа,Стопове черна хела меджик колор, кора под задна броня,кора за картера,джанти три комплекта зимни BBS RZ с гуми 185/60/15 летни AZEV 15 и 17 195/55/15 и 215/40/17 и трите стоят добре на колата, а тя е с стоково окачване най-доброто което можех да купя от сервиза ми на SACHS SUPER TOURING пълен комплект прахоловители и шок тампони,дискове и накладки брембо нарязани.
Има и още доста неща ,но мисля че ще ви отекча!По същество,миналата година всички знаем какво се случи лятото ( ГРАДУШКАТА) тази гадост която се изсипа не ме подмина :cry имах доста повреди но най голямата ми беда стана ден след това когато дадох на брат ми колата за да си свърши някаква работа на цариградското!!!Тогава се извършваха ремонтни дейности и преминаването беше сложно!Той ми се обади от там и чух най-лошото "БРАТ ТИЯ МЕ СМАЗАХА" някакви двама водачи се бяха врязали в него :stumm ( прилагам една снимка)

Точно в този момент всички застрахователи бяха луднали и много трудно се оправих с тях!Те искаха да я пишат тотал ,но се споразумяхме и започнах да я градя на ново!Прилагам снимки на дозера, заварките на новата маска от задната част,нови панели за стопове, новия капак,броня и смяна на лаисна на предно стъкло,
филер и камера и за сега имам само две снимки не съм готов с сглобяването на доста детайли,но скоро ще я наредя и ще пусна снимки!

Надявам се да не съм ви отекчил с моят голф и благодаря на всички колеги който ме познават ,с който съм работил и работя да сте живи и здрави и ще се радвам да се видим на ФЕСТА тази година!!
Прикачени файлове
predi 2.jpg
Това е първата снимка на колата
predi 3.jpg
predi.jpg
udara.jpg
dozer 1.jpg

Последна промяна от gen4o_88 на Пон 19 яну 2015 8:27, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
gen4o_88

Re: Golf MK3 GTD JAHRE

Мнениеот gen4o_88 » Пон 19 яну 2015 8:12

Ето още снимки съжалявам но още се уча как да качвам !!
Прикачени файлове
bagajnik 1.jpg
napasvane 1(1).jpg
napasvane 3.jpg
nova maska 2.jpg
panel maska 1.jpg

Потребителски аватар
gen4o_88

Мнениеот gen4o_88 » Пон 19 яну 2015 8:15

още малко снимки :biggrin
Прикачени файлове
panel maska 1.jpg
filer 1.jpg
filera4-1.jpg
filera4.jpg

Потребителски аватар
gen4o_88

Мнениеот gen4o_88 » Пон 19 яну 2015 8:18

и още малко всички сте на ясно за какво става въпрос снимките са за да добиете представа ето и след камерата!
Прикачени файлове
kamera 1.jpg
kamera 2.jpg
golf gotov 1.jpg
g gotov 2.jpg

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Пон 19 яну 2015 14:54

Браво пич...ентусиаст си. Цвета съшия ли ше бъде :th_up :th_up :th_up

Потребителски аватар
gen4o_88

Мнениеот gen4o_88 » Пон 19 яну 2015 15:17

Цвета по талон е бордо металик! Аз исках да е най-тъмното възможно с перли и се получи този резултат от снимките :th_up
Прикачени файлове
golf gotov 1(1).jpg

Потребителски аватар
gen4o_88

Мнениеот gen4o_88 » Пон 19 яну 2015 15:54

Има интерес към кода на боята на моята кола е това е!
Прикачени файлове
20141230_195057.jpg

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Пон 19 яну 2015 15:55

:th_up

Потребителски аватар
gen4o_88

Мнениеот gen4o_88 » Вто 10 фев 2015 15:46

След доста проблеми вече имам подробни снимки!
Прикачени файлове
1 (2).JPG
1.JPG
2.jpg
3 (2).JPG
3.JPG

Потребителски аватар
gen4o_88

Мнениеот gen4o_88 » Вто 10 фев 2015 15:56

Малко снимки и на интериора!
Прикачени файлове
3 (21).JPG
111.JPG
101.JPG
18.JPG

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Автомобил: Peugeot 307
Двигател:

Мнениеот Marto_cafeto » Вто 10 фев 2015 16:03

:18b :th_up :th_up :th_up :bowdown :bowdown Перфектно свършена работа !!! Искам колата да я видя на феста В залата :th_up

Потребителски аватар
skary9
Автомобил: Vw MK3
Двигател:

Мнениеот skary9 » Вто 10 фев 2015 16:37

Много добра работа, браво :)
Как е свързан телефона ми е интересно :)

Потребителски аватар
Kocee
Автомобил: Golf 3
Двигател: 1.9D

Мнениеот Kocee » Вто 10 фев 2015 16:56

:11 Уникална :18b :18b :18b
Какъв е кодът на боята от последните снимки?

Потребителски аватар
gen4o_88

Мнениеот gen4o_88 » Вто 10 фев 2015 17:16

Благодаря за мнението!

Телефона ми е директно с касетофона ,но ще го преправя с моя стоика за по съвременен телефон!Мисля че добре ще застане!

Потребителски аватар
gen4o_88

Мнениеот gen4o_88 » Вто 10 фев 2015 17:57

Кода на боята съм го снимал на една капачка по горе в темата! :th_up
Благодаря за мнението :th_up

Върни се в “Моят Volkswagen”