Вентото ,надеждния автомобил.
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Вентото ,надеждния автомобил.
Е,колеги ,кво да се хваля.Очарован съм от тази кола.От 5г. го имам.Обиколил съм страната на длъж и на шир(русе-видин.сандански,бургас)няколко пъти.Един път не ми е направила въртел.ПУ,ПУ.Върви си и пее,няма електроника,няма екстри.Просто си лапа километрите и това е.Не знам като си отиде кво да вземам,всичко по ново е пълно с електроника,компютри.Постоянно нещо се бъгва;не щът да палят,студени,топли,не щът да вървят,геометрии зацапани.За поддръжка да не говорим....Е ,че не мога да вдигна 180-200,това го преживявам.Нооо...винаги ме закарва от т.А до т.Б.
- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
Re: Вентото ,надеждния автомобил.
Така е, и моята предишна кола беше венто, само че 1.8 АБС. Бая навъртях с нея, даже и воаяж през цяла Чехия, до Германия,добре се представи! Но, не мисля, че има идеално добри, или идеално лоши коли, всяка си иска поддръжката, има ли я, и тя ще те слуша! Сега съм с голф 4, и оценявам по достойнство, както плюсовете, така и минусите на двата модела!
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Добри модели са Vento и стига да са гледани могат да карат доста километри, качи някоя снимка на колата де колега... 

- geolav
- Автомобил:
- Двигател:
Колега подкрепям те изцяло ,вече 7г. го карам и само масло ,нафта е иска си неговото но е много евтина подръжката.Само един проблем се появи-ламарината тръгна .трябва да тарся донор за сърцето-ааз.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема е там, че нямаме майстори които да ремонтират колите. Нямат никакви знания. И другото което е, нямаме пари да си купим нови коли. Няма лоши автомобили, просто такъв ни е стандарта! И по-добре да ти кажа, че като гледам как се КАРА, и как умират всеки ден хора в катастрофи, трябва да забранят вноса на коли в бГ. А относно Вентото, еми ние и толкова имаме пътища. Ако отидеш да я караш в Германия, бая ще се озориш да караш с техното темпо по магистралите. Радвай му се докато е още в кондикция, и после следващата, пък каквото се погоди. Всичко е късмет да знаеш.
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Ще цопна снимка,ама като го измия щото тук е една мъгла,кал....Иначе венто като венто без нито една екстра(даже няма ел.стъкла).Абе,проста машина,ама надеждна,е похапва вече масълце,но за сега ,ще е така,докато не предприема някакви мерки.Мисля скоро да сменяме ангр.комплект и тогава ще сменим и маслообирачите,пък ,квото стане.