_DSC0087.jpg
Привет! От скоро съм собственик на Фолксваген Туран! Чета разни мнения,че харчели много масло,били апетитни и реших да споделя моето мнение за модела! Изминах 3000 клм маслото не е мръднало.Първия ми тур беше от 1100 клм смесено градско и извън градско разход 6.00л Пловдив Априлци през Беклемето 5.6л с 4 човека! На връщане същия маршрут с 2 човека 4.9л Движил съм се с позволената скорост за национал 90 клм. и спазване на ограниченията в населено място! За градския разход няма да споменавам защото няма да ми повярвате! Ще се радвам да чуя мнението ви!Моята нова придобивка VW Turan 2.00 tdi
- Wal6
- Автомобил: touran 2.0 tdi
- Двигател: dizel
Моята нова придобивка VW Turan 2.00 tdi
Привет! От скоро съм собственик на Фолксваген Туран! Чета разни мнения,че харчели много масло,били апетитни и реших да споделя моето мнение за модела! Изминах 3000 клм маслото не е мръднало.Първия ми тур беше от 1100 клм смесено градско и извън градско разход 6.00л Пловдив Априлци през Беклемето 5.6л с 4 човека! На връщане същия маршрут с 2 човека 4.9л Движил съм се с позволената скорост за национал 90 клм. и спазване на ограниченията в населено място! За градския разход няма да споменавам защото няма да ми повярвате! Ще се радвам да чуя мнението ви!
- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Re: Моята нова придобивка VW Turan 2.00 tdi
Дай снимки за бусчето ! Иначе от малката снимка изглежда лачен 

- Wal6
- Автомобил: touran 2.0 tdi
- Двигател: dizel
Re: Моята нова придобивка VW Turan 2.00 tdi
Ще го снимам само да завърша зимните пътувания! Наистина е лачен и е без забележки!