Колата е 1999 г., 110 к.с., дизел. Като собственик от няколко дни впечатленията са следните:
- при -10 пали от първият път

- има доста добро ускорение
- окачването е малко твърдичко, но пък ти доставя удоволствие докато шофираш
Това, което ми направи впечатление е, че има избили 1-2 ръждички по предния и задния калник, които са само напъпили, но ще работя по тях след като направя обслужването, все пак колата е Австрийка и това е нормално. Двигателят и работи равномерно и като за такъв тип мотори доста тихо, вътре почти не се чува.
Притесненията са ми, че май ми е заминал съединителя, а от изчетеното по форума ми стана ясно, че е с демпферен маховик и цената му е доста солена

Колата още не съм я карал на някой механик да я погледне, но имам един познат в магазин за авточасти и ми предложи два вида съединители с маховици на LUK или ЗАКС. Цената, която ми даде е 590 лв.
Това,което ме интересува е следното:
- евентуално, кой от двата да избера
- приблизително, какви пари да си приготвя за обслужване и на кои марки да заложа, че ако трябва да сменям и съединителя ще ми се види много изнанагорно

Другото, с което можете да ме насочите е някой добър клубен майстор или сервиз за споменатите по-горе интервенции в Перник или София.
Ще кача и една снимка, че днес нямах време да направя по-подробна фото сесия.