Привет на всички,от няколко дни аз и моето семейство сме членове на форума и горди собственици на нов семеен автомобил.След като малкото двуврато Мицубиши ни стана тясно,решихме да сменим колата.Първоначално се бях насочил към VW Passat,минахме през няколко различни марки и миналата седмица ми звънна бивш колега-Намерих ти кола,ела да я видиш!Бърз оглед,доведох и жената да я види и след малко си стиснахме ръцете с продавача

.Колата е дошла на собствен ход от Германия,със сменени консумативи-масло,ремъци и ролки.Веднага консултация с колегата,който е монтьор,бърз тест драйв и се решихме.Пасата е много запазен,без никакви забележки вътре,всичко работи,има си климатроник,ел.стъкла,ел.огледала,подгрев на седалките.Обута е с четири чисто нови зимни гуми Goodyear с лети джанти,нови накладки отпред и отзад.Малко ме стреснаха годините на колата и километрите-97 год. и 280 000 км.но след кратко ровене по форумите и това ми притеснение отпадна.Колата е 1.9 TDI 110 к.с.има и чип и колко коня е реално не знам.Аз не съм състезател,още повече,че возя и малкия,който скоро ще стане на 5 год.но ми е много приятно да усещам мощността на колата.Има малко външни забележки-леки ръждички и др.продавача ми каза ако искам да дойда след три дни и колата ще свети,километрите и ще са със 120 000 по-малко,но и цената ще е друга.Даже накрая ми предложи да ми върне километража безплатно,но аз отказах.По-добре да си знам реалното и състояние и да си платя на някой наистина да ми я боядиса като хората,а не козметично да ми я пръсне отгоре-отгоре.Извинявам се ако съм досадил на някого с дългото си писане,но съм много радостен и искам да го споделя с вас.Ето и малко снимки: