Здравейте,
Да се похваля от 2 април съм горд собственик на Vw Passat B 8 - 150 hp. Колата е уникална и все още не мога да и се нарадвам.
Vw Passat B 8 - 2015 г.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Vw Passat B 8
Честито! Много безаварийни километри! 

- dj_beat_boxer
- Автомобил: GOLF MK4 2.3 V5
- Двигател: AGZ

-
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: 1Y 1994
Честито само хубави моменти с нея 

- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Добър избор колега
Със здраве да я караш!
Чакаме по-подробни снимки.
Само не мога да разбера, защо ги слагат тия часовници там

Чакаме по-подробни снимки.
Само не мога да разбера, защо ги слагат тия часовници там

- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
- VW_passatOR
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: 2.0 TDI 2005 BMP
Страхотна кола, покарах я на тест драйв, уникална бих казал премиум клас! Ще се радвам да споделяш впечатления, проблеми и т.н. все пак може би не малко хора тук се надяват на подобна ако не сега то след време....
- krisbul
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: BCB
- Контакти:
Безаварийни километри колега! Страхотен модел, когато видях Б8 на живо за пръв път, ми направи много силно впечатление. Наистина има премиум визия!
Благодаря на всички! Май наистина с този модел вдигат нивото. Иначе за колата ...... Уникална :)
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Re: Vw Passat B 8 - 2015 г.
Навсякъде се говори,че В8 си е премиум...
Карах такъв,1.4TSI и вървеже изключително добре!
А часовника посредата е много стилен,потвърждава това,че с този Пасат влязоха в премиум класа...
Карах такъв,1.4TSI и вървеже изключително добре!
А часовника посредата е много стилен,потвърждава това,че с този Пасат влязоха в премиум класа...
- vladeto_nedev
- Автомобил:
- Двигател:
Ето това е кола, с която може и е необходимо да се похвалиш!!!
Уникален автомобил, с новия дизайн, с фаровете който леко са скосени като при audi и цялата странична, динамична линия на автомобила, дизайнерите на VW уцелиха "точно подправките" в дизайна с новия пасат В8! А и вътрешния интериор е страхотен, изчистен, изпипан и с това продължение на линиите от "дюзите" по цялата линия на кокпита, няма го при друг производител това сега! Дигитални уреди, т.н. дигитален кокпит /опция/ разбира се, е уникален. Твоят Пасат с такъв ли е или с аналогови уреди?!
"Стария" В7 никак не ми харесваше, приличаше ми на "лифтирана" В5-ца, дори В6 имаше повече индивидуалност и чар. Страхотен провал за мен беше този В7, макар доскоро, а може би и още Порше да го въртяха в продажби.
Но с този автомобил нещата са си на мястото, браво колега, честито и да си жив и здрав да си го караш дълго време, е все пак не толкова дълго, докато излезе В9-ката ти пожелавам!
Шапка ти свалям, пред този автомобил моят Tiguan 2.0 TDI 2008 си е направо outlet car!!!
Уникален автомобил, с новия дизайн, с фаровете който леко са скосени като при audi и цялата странична, динамична линия на автомобила, дизайнерите на VW уцелиха "точно подправките" в дизайна с новия пасат В8! А и вътрешния интериор е страхотен, изчистен, изпипан и с това продължение на линиите от "дюзите" по цялата линия на кокпита, няма го при друг производител това сега! Дигитални уреди, т.н. дигитален кокпит /опция/ разбира се, е уникален. Твоят Пасат с такъв ли е или с аналогови уреди?!
"Стария" В7 никак не ми харесваше, приличаше ми на "лифтирана" В5-ца, дори В6 имаше повече индивидуалност и чар. Страхотен провал за мен беше този В7, макар доскоро, а може би и още Порше да го въртяха в продажби.
Но с този автомобил нещата са си на мястото, браво колега, честито и да си жив и здрав да си го караш дълго време, е все пак не толкова дълго, докато излезе В9-ката ти пожелавам!
Шапка ти свалям, пред този автомобил моят Tiguan 2.0 TDI 2008 си е направо outlet car!!!
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Честито колега, много безаварийни километри ти пожелавам и наситина изглежда уникално машината. 

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: 2013
Честито и от мен! Да си я караш с удоволствие и стил!