хайде още един пасат с малко подобрения
-
- Автомобил: passat
- Двигател: 2002
хайде още един пасат с малко подобрения
всичко започна преди около две години, когато мой приятел реши че ще живее в германия, и сподели че ще си продава колата! Passat B5,5 1,9 TDI 101 кончета! това беше момента за раздяла с астрата.
за 11 години в една и съща фирма бях преминал през повечето модели на wv: golf1 golf2 polo2 polo3 passat1 passat2 passat3 всичките с ръчни скорости.passat4 автоматик- но от време на време че беше на шефа, и знам коя е правилната марка но когато купувах кола парите не стигаха за добър wv-ген! та да си дойдем на думата колата я взех без никакви пазарлъци защото знаех как е поддържана и че е от германия. когато я взех всичко по нея си беше заводско (не мога обаче да кача снимки защото не съм и предполагал че ще стигнем до тук и до този форум)и от там се започна:от 15цола минахме на 17 . последва смяна на фабричното озвучаване смяната на дълго издирваната антена за gps и радио ,съвпадна с монтирането на спойлера (понеже не можах да намеря за пасат преправих такъв от голф4)
Последна промяна от jerronimo_to на Пет 01 май 2015 3:23, променено общо 2 пъти.
-
Re: хайде още един пасат с малго подобрения
след време ми докараха английски пасатб5 който беше за продаване, и се продаде но с две малки странични огледала а голямото дясно вече монтирано при нас
имаше малко застой ноооо след него се заиграхме с предницата взех още един комплект фарове (и се получиха добре поне според мен) но нещо не беше както трябва и се сдобихме с черна решетка без емблема а забравих че преди фаровете сложих халогени с оригинални решетки и ключ за фарове със степен за халогени (дори тях си нямаше).после ксенон 35w 6000k за късите-
не се спрях и последва:
имах доста голям проблем с теч в купето само от ляво стелките плуваха във вода след всяко миене или дъжд, свалях акумулатора ,махнах тапите под него и сервото,лепих кутията на компютъра със силикон,лепих кората под читтачките за стъклото,свалих всички седалки махнах и пода с мокета и нищо (поне изпрах целия салон) оказа се че ми били запушени маркучите за оттичане на люка, които слизат и се намират между калника и подкалника,ми те така направени че от малко боклук и се запуша стеснената част.изрязах сплескания край и от тогава нямам проблеми!сега ми е чистичка колата премених баскасичката,че с този спрей дето я боядисах навремето нищо не стана, а и получих хубав подарък нов бас но не съм го снимал тук е още със сони-то ще направя снимки и на новия и на камерата за заден ход която монтирах в плафона над задния номер доста пилене на ламарина имаше докато пасне подходящия ъгъл, уж ги дават до 120 градуса да хващат тези камери но нещо не ги покрива,та се наложи да сложа допълнителна леща между обектива на камерата и стъклото на корпуса. сега вече виждам колите зад мен на около 2,5-3 метра и ръба на бронята много съм доволен! а като казах за бронята от тук от форума взех една идея:
за дългите, наложи се настройка за 100 процента на модула за дневни светлини, който сложихме още на оригиналните фарове(с обикновените крушки бях на 30 процента)имах доста голям проблем с теч в купето само от ляво стелките плуваха във вода след всяко миене или дъжд, свалях акумулатора ,махнах тапите под него и сервото,лепих кутията на компютъра със силикон,лепих кората под читтачките за стъклото,свалих всички седалки махнах и пода с мокета и нищо (поне изпрах целия салон) оказа се че ми били запушени маркучите за оттичане на люка, които слизат и се намират между калника и подкалника,ми те така направени че от малко боклук и се запуша стеснената част.изрязах сплескания край и от тогава нямам проблеми!сега ми е чистичка колата премених баскасичката,че с този спрей дето я боядисах навремето нищо не стана, а и получих хубав подарък нов бас но не съм го снимал тук е още със сони-то ще направя снимки и на новия и на камерата за заден ход която монтирах в плафона над задния номер доста пилене на ламарина имаше докато пасне подходящия ъгъл, уж ги дават до 120 градуса да хващат тези камери но нещо не ги покрива,та се наложи да сложа допълнителна леща между обектива на камерата и стъклото на корпуса. сега вече виждам колите зад мен на около 2,5-3 метра и ръба на бронята много съм доволен! а като казах за бронята от тук от форума взех една идея:
-
и се получи това
-
Re: хайде още един пасат с малко подобрения
доста зор ми даде и бронята и тръбите от гърнето за десния накрайник, но като гледам резултата си е заслужавало! сега се чудя как да променя това "S" да стане "R" че не върви на пасат s-line
още няколко общи снимки: предпоследната е на ксенона на дългите а последната е със зимните гуми 195/60/15
а няма никакви други освен за ауди още няколко общи снимки: предпоследната е на ксенона на дългите а последната е със зимните гуми 195/60/15
Браво за ентусиазма
а къде са накрайниците на последната снимка, че с тях изглежда супер

-
снимката е преди зимата тогава не беше направена бронята
-
дали е възможно да ми прави проблем съединителя (след по дълго каране) след като ми сложиха софтуер за повече мощност (чип тунинг) ?
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN