Новата ми животинка и малко въпросчета за нея :)

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
sashoxp
Автомобил:
Двигател:

Новата ми животинка и малко въпросчета за нея :)

Мнениеот sashoxp » Чет 11 юни 2015 22:22

Здравейте колеги, влязох и аз в клуба пресен пресен с животното от снимката Passat 5.5 2.8i V6 4Motion автоматик. Имам малко питанки може да ви се струват смешни. Първото е разбрах, че огледалото за обратно виждане става светло или тъмно в зависимост дали карат отзад на дълги, но моето и денем и нощем стои винаги тъмно, неще да изсветлява и тва е, иначе сензорът за дъжд който е на него си работи, как се оправя това? Другото питане ми е има едно копче зад шофьорската седалка на гредата, една количка с вълнички то за какво е ? И третият ми въпрос е следния, Всички плафони са нагласени да светват при отваряне на вратите, когато се отвори врата всички светят, но когато дам от средния плафон да светнат твърдо само средният плафон свети с всичко лампички а задните не, нормално ли е това не трябва ли и отзад да светнат?
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Re: Новата ми животинка и малко въпросчета за нея :)

Мнениеот Traytor » Пет 12 юни 2015 4:47

Честито за придобивката колега, само безаварийни ти пожелавам. По въпросите, само за плафона мога да ти кажа че е нормално да светва само централния. За огледалото се чудя дали няма да е бушонче и да е останало в последното положение, но вероятно греша :Mr Green Fun просто моята няма такива "шукарийки".

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пет 12 юни 2015 5:37

Копчето на гредата би трябвало да изключва датчика за движение в купето за следващото включване на аларматаа - ако искаш да заключиш и да оставиш нещо движещо се вътре в колата.

sashoxp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashoxp » Съб 01 авг 2015 17:04

Колеги как стои въпроса със маслото на скоростната? Едни казват че не се сменяло, други че се сменяло но има хора, които са го сменили и са им почнали проблемите та се чудя кое е най-правилно?

Върни се в “Моят Volkswagen”