МK3 GTI
- Mariqnski
- Автомобил: VW Golf 3 GTI 16v
- Двигател: ABF 2.0 1996
- Контакти:
МK3 GTI
Колата си я купих ноември месец 2014 година , бих казал доста запазена за годините си :) 96 година е с една две дребни забележки :)
По колата не съм правил почти нищо , говоря за тунинг иначе изцяло обслужена от към мотор и ходова част, след като я взех и направих червен кант на броните и лайстните на вратите , GTI-то също го направих червено. Затъмних мигачите и блендите заедно с халогените в черно (фолио) . Отзад няма емблема , има няколко забележки , но са дребни , като замислям началото на есента да и оправя една лека ръжда (най-фрапиращата забележка) , долу на прага от ляво , но това е основна болка при 3ките по мои наблюдения :) Колата е внос от Италия и явно затова няма изгнило и ръжди . На пролет ще има 16ски , защото само това и остава. Свалена е отпред е със зелени , а отзад с червени пружини . Окачването е фиксирано ама и повече не ми трябва , защото на доста места ножа задира :D Общо взето това е и някой от София ако знае колата , нека да пише да го питам някой неща :)
По колата не съм правил почти нищо , говоря за тунинг иначе изцяло обслужена от към мотор и ходова част, след като я взех и направих червен кант на броните и лайстните на вратите , GTI-то също го направих червено. Затъмних мигачите и блендите заедно с халогените в черно (фолио) . Отзад няма емблема , има няколко забележки , но са дребни , като замислям началото на есента да и оправя една лека ръжда (най-фрапиращата забележка) , долу на прага от ляво , но това е основна болка при 3ките по мои наблюдения :) Колата е внос от Италия и явно затова няма изгнило и ръжди . На пролет ще има 16ски , защото само това и остава. Свалена е отпред е със зелени , а отзад с червени пружини . Окачването е фиксирано ама и повече не ми трябва , защото на доста места ножа задира :D Общо взето това е и някой от София ако знае колата , нека да пише да го питам някой неща :)
- Супер Ицо
- Автомобил: VW Golf MK4 GTI
- Двигател: AUM 2001
Re: МK3 GTI
Много ми харесва колата колега
обаче само на мен ли ми изглежда или задницата е доста вдигната спрямо предницата
на мен ми изглежда малко странно,но като се абстрахирам от това колата е много добра 

- Mariqnski
- Контакти:
Ами колега пружините са такива , отпред е доста ниска , чак ми създава проблеми понякога , отзад е свалена , но е по висока от колкото отпред , от пружините е , явно защото не са комплект а са слагани по отделно :)
- Mariqnski
- Контакти:
Това е ефекта след занимавката ми днес . Имах проблем с единия фар , не можех да го регулирам и реших да го отворя да видя дали е счупена врътката или е откачена за да я сменя или оправя. Имах късмет , беше се откачила и рефлектора опираше в стъклото , съответно фара ми светеше някъде в небето
Отворих ги , затъмних ги леко и понеже бях с крушки Осрам на късите ( сини ) реших да ги сложа на мястото на дългите , понеже си взех и ксенон . Ефекта ме очарова , много яко стои синьо секцията на дългите светлини.Остава само да си регулирам фаровете и гас 

- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
Много добра визия,особенно предницата е много зарибена 

- Mariqnski
- Контакти:
Благодаря , колега !
. Общо взето това ще е видът на колата , поне за сега , може би едно фолио на фаровете ще лепна , замислям едни 16-ки да и сложа но след зимата , така или иначе ще карам тези джанти за зимни :)

- Супер Ицо
- Автомобил: VW Golf MK4 GTI
- Двигател: AUM 2001
Предницата е просто

- Mariqnski
- Контакти:
Има развитие по въпроса с най-фрапиращата забележка , днес взех калник в перфектно състояние от колега с брутално яка 3ка вр6 :) и тези дни се очаква боя 

Последна промяна от Mariqnski на Съб 12 сеп 2015 18:27, променено общо 1 път.
- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
дано да нацелят цвета 

- Mariqnski
- Контакти:
Точно поради тази причина няма да боядисвам цял елемент , имам проблем с моя калник на мястото , където съм заградил с червено , от синята черта на долу парчето се реже и се слага на моя калник .Зачиства се , китосва се с алуминиев кит , от горе като се сложи лайстната и нищо няма да си личи , колкото и различно сива да е боята ще си личи на малкото парченце , не на целият калник . Веднъж съм правил процедурата и се получи без да си личи вообще на друга 3ка . Просто имам сива боя , която ми остана от на баща ми колата , на която правихме същата процедура с парчето от калник . Не искам да боядисвам цял калник защото знам че ще се различава боята .
Другата седмица като почна да я правя ще снимам преди и след
Другата седмица като почна да я правя ще снимам преди и след

- DaNicHeLi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU 1999
Точно там, където си оградил, отвътре под подкалника се събира много кал и мизерия, която задържа влага. Като свалиш калника ще видиш. Редно е веднъж в годината да се отварят пластмасовите подкалници и да се чисти, защото това допълнително ускорява ръждясването в тая зона. Успех 

- Mariqnski
- Контакти:
Да колега , преди 2 седмици свалих под-калниците и като видях колко кал и боклуци се събира ми стана лошо. Именно заради това се образува тази ръжда и гнилоч , след като направя това , което съм написал , периодично през 2 3 месеца ще свалям под-калниците за да почиствам събралата се кал 

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Ръждата се образува, не защото се задържа кал, а защото е слаба корозионната защита и ламарината. 

- Mariqnski
- Контакти:
Малко снимки от днес с приятел