Здравейте, приятели!
Най-после си намерих моя Туран! 8 месеца търсих и най-накрая намерик колата която да ме "грабне". Засега съм доволен, но съм я карал само един ден - по-нататък ще споделя повече впечатления и още снимки - засега това:
Най-после си намерих Туран!
-
- Автомобил: VW BORA
- Двигател: AGR 98
Re: Най-после си намерих Туран!
честито, колега .да якараш живо здраво и много безаварийни километри .
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Честито колега, със здраве да я караш много километри. Лачена е много, хваща окото 

- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
честито много безаварийни
п.п намерил си най-безпроблемния двг
п.п намерил си най-безпроблемния двг
- Aprilov
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: BMM 2006
Благодаря, момчета! 
Такаа, днес се показа първия проблем (дано да е и последен) - имаше леко съскане откъм ауспуха отдолу при двигателя и мислех, че е от меката връзка, затова я откарах при майстор да оправи този дребен проблем, ноо за съжаление се оказа, че изпуска от ЕГР охладителя (каквото и да означава това) и няма оправяне - само смяна със здрав втора ръка или нов - ама нов май е 830лв!

Такаа, днес се показа първия проблем (дано да е и последен) - имаше леко съскане откъм ауспуха отдолу при двигателя и мислех, че е от меката връзка, затова я откарах при майстор да оправи този дребен проблем, ноо за съжаление се оказа, че изпуска от ЕГР охладителя (каквото и да означава това) и няма оправяне - само смяна със здрав втора ръка или нов - ама нов май е 830лв!