Та като оборудване разполага с: Темпомат, климатроник, фарове с халогени, кожени седалки с подгрев и подуване от към кръста, ел. стъкла и огледала, останалото мисля, че е стандартно оборудване при mk4.
Ето снимки които са още от авто къщата.
ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК
До сега по колата съм сменил/добавил:

Масло Motul 6100 10W40 + всички филтри по колата без този на халдекса, биалетка, маншон, полуоска, свещи NGK BKR5EKUP, почистване на дросел, ремък (на лято и ролките), темп. датчик за водата, шалтер за вентилатори, термостат (само датчика отказа, но по мои причини смених всички по водната верига), маркуч за изпарения, бензинова помпа Bosch, голям вентилатор на радиатора Thermotec, задни накладки TRW с дискове Ate 239mm, Пълен комплект ангренажна верига общо 8 части с "О" пръстена. семеринг на капака на ангренажа, хид. масло Febi зелено, спирачна течност Ate, Антифриз червен, масло ск. кутия Febi GL4, щуцер за водата vaico v10-2952 (разпадна се), 2 задни тампона на предните носачи, пълен комплект съединител на LUK с демпфер (реших да го сменя до като кутията е долу заради веригите и без това беше тръгнал визуално), премахнах катализаторите + някои други гарнитури, оригинални по размер стелки гумени беше с здрав мокет, но предвид работата която работя стружките се накичат

Ето и актуални снимки:
ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК
Какво съм наумил за напред (живот и здраве):
1) В момента ми оправят прага който беше ръждясал в Четвъртък най вероятно ще я взема колата.
2) Тези дни ще поръчам дебитомер вероятно bosch.
3) До зима искам да си оправя/добавя подгрева на огледалата.
4) Отново до зимата мисля да сменя маслото и филтъра на халдекса вече си намерих ключ изгодно 18лв

5) На лято цялостно боядисване на колата в оригиналния и цвят, като тавана, огледалата и предната решетка с емблемата ще се боядисат в черно таванът трябва да има ефект на панорама. Нещо като другата ни кола за която споменах 1.4 16v
6) BBS-те ще се разглобят и боядисат в подобен цвят като на тези ЦЪК или нещо по искрящо като това ЦЪК след това бордовете ще се полират яко на работа. В същия цвят мисля да боядисам и кутията на филтъра (не обичам спортните много мирише после), кората на двигателя и вероятно някой друг елемент под капака. Само да се справя с разглобяването, че май заводско ги лепят с лепило да не прецакам резбата.
7) Заден нож за бронята от VR6 с място за гърне двуцевка, моята е със скрито гърне.
8) Да не пропусна ще имам проблеми с климатика вероятно компресор и възвратен клапан по това което виждам за сега, но това на пролет преди лято.
Та това е за сега.
Поздрави