След малко повече от 2г. четене на проекти кои хубави, кои не чак толкова се престраших и аз да пусна тема
на моя послушен глупак. Многократно съм вдъхновяван от откачалките във форума, с огромни теми

изчитах на един дъх... не можех просто, ей така да ги затворя, то си беше като сериал

някой съм ги и повтарял.

Като за начало ще започна с това, че тук няма да видите нищо иновативно, все пак не е кола на 3/4 години, а и топлата
вода са я открили още в завода р32 юби в6... е, чисто оптично има избор на какво да се подражава

2014г. ноември месец се бях насочил към голф 5 или голф 4 компромисен вариант, при влизането в автокъщата вече
знаех, че ако няма 5 ще е един черен, който го мернах от входа

че това е моята кола, а именно голф 4 116к.с. п.д. AJM 2001г. топла топла от Италия
нямаме бордови, нямаме си подгрев на седалките, подгрев на огледалата, трилъч волан, подлакътник, но пък си имахме постоянно светещо ESP,

стопове хела, както и фарове бош без лупи, без двоен мигач, та дори и без халогени

първата ни снимка
още на следващия ден махнахме стария касетофон alpha и си сложихме един пайнер
не след дълго затъмнихме стъклата
сдобихме се и с трилъч волан, врътки за парното, топка от ауди, подлакътник, както и капаче което закрива иначе толкова удобната, но грозна дупка