Попадна ми в полезрението червено "PB" 112коня 1991-ва година, още на снимките го харесах много и реших да отида да го видя.
Колата се оказа, че е внесена от Испания 2009-та година без сериозни ръжди и удари по купето, има малко ръжди по предните врати, но не е болка за умиране.
Като цяло беше в доста добро състояние и близко до оригиналния му вид, имаше тук там натиснато. Хареса ми че няма шибидах, тавана не е разлепен, а и така ще избегна
неприятните течове от запушените канали. Никога не е виждала газ. Първата ми двойка коята имам с оригиналната голф топка - голям кеф! Салона също е доста добър,
като нормалните болежки на бордовете на предните седалки са налични и няколко дупки от цигари. Има си и сервизните книжки и двата оригинални ключа.
На оригинална боя е, но акрила е изгорял непоправимо, дори на част от тавана липсва до заводския бял грунд.
Имаше проблеми с таблото - оборотомера работеше от време на време, чистачките спираха посредата на стъклото, скоростния лост е тунингован като е одрязан,
задната чистачка беше от друга кола, пасажерската ел.машинка не работи, предната и задната табелки GTI бяха боядисани в червено, при първо палене колата изпушва синьо - предполагам
е за гумички на клапаните. Вече мина КАТ и си е на мое име, возя се вече 600км. Ще гоня напълно оригинален сток вид, с 15ки BBS RA, да видим до къде ще я докарам.
И разбира се малко снимки на самата кола.
Поздрави!