Малко история...
Ходих вчера до Сливен, за да видя този въпросния голф
 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details . Накратко, грам не си заслужаваше парите... Доста точки ръжда на доста детайли (разбираемо е , но чак пък на доста голям процент детайли) , вътре в салона, шофьорската седалка скъсана на 2 места, СД-то изкорубено, мигачите и дългите не светят, климата не бачка (щял да си поеме пълненето, ама...), на газта не й показва колко газ остава, врътките за парното бачкат, 'ма на междинна степен (между първа и втора степен трябва да се застопори), мотора нещо не ни хареса, като че ли прекъсваше.
  http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details . Накратко, грам не си заслужаваше парите... Доста точки ръжда на доста детайли (разбираемо е , но чак пък на доста голям процент детайли) , вътре в салона, шофьорската седалка скъсана на 2 места, СД-то изкорубено, мигачите и дългите не светят, климата не бачка (щял да си поеме пълненето, ама...), на газта не й показва колко газ остава, врътките за парното бачкат, 'ма на междинна степен (между първа и втора степен трябва да се застопори), мотора нещо не ни хареса, като че ли прекъсваше.Направи ми впечатление и акумулатора от Карфур

Отидохме да се "разходим" малко из Сливен...
След кратък размисъл, се сетих за ето тази кола
 http://www.cars.bg/u383345 , която бе пусната преди няколко дни. Търсих компютърна зала, за да открия обявата и номера. Е в Сливен, аджеба, за компютърна зала някой чувал ли е
 http://www.cars.bg/u383345 , която бе пусната преди няколко дни. Търсих компютърна зала, за да открия обявата и номера. Е в Сливен, аджеба, за компютърна зала някой чувал ли е    Никой не знаеше къде има
  Никой не знаеше къде има   
 Почнах телефони на приятели и познати, но всичките на работа, докато не открих един познат в тях на компа

След известно търсене от негова страна и дълги обяснения от моя, обявата се откри и номера ми бе съобщен.
Веднага звъннах на продавача, питах го за 1-2 неща за колата и веднага го попитах за оглед на колата.
След 10 минути дойде човекът и още с влизането, имах същото усещане, като с другата ми кола, когато я видях
 Огледа трая едва около 5-10мин сигурно
  Огледа трая едва около 5-10мин сигурно    Спазарихме цената леко надолу, колкото да не е без хич и му викам да ме води при нотариус
  Спазарихме цената леко надолу, колкото да не е без хич и му викам да ме води при нотариус    
 Чак в нотариуса го попитах за годината на колата де
 И още куп неща, които нямаха особено значение за мен, а са просто подробности, тъй като не очаквам чисто нова кола за такива пари.
  И още куп неща, които нямаха особено значение за мен, а са просто подробности, тъй като не очаквам чисто нова кола за такива пари.Накратко, някакъв Bon Jovi едишън, рекаро салон, с леко зашито, но грам не ми пречи, бял километраж, топка пак Бон Джови, топката и волана с червени конци, като волана беше с някакъв калъф, който отново бе с някакви червени конци

Акумулатора беше Бош, мисля Силвър едишън, моторчето си работеше добре, Ловатото си отчиташе газта, климата забравих да пробвам, но след "ами пробвай и ще разбереш, няма смисъл да пиша неща в обявата, които не са така и после да се червя да обяснявам, че "вчера се счупило"", разбрах че бачка.
Разбира се си имаше своите забележки, ръждички и тем подобни, но както казах, подробности. Нищо общо с другия...
На връщане като си карах на газ и си бях пуснал климата (който на 1ва степен щеше да ме простуди
 ), ми стана едно такова благо на душата
 ), ми стана едно такова благо на душата    Няма хлоп, няма троп. Не съм очаквал, че ще харесам Голф 3, ама е на... И на мен може да се случи
  Няма хлоп, няма троп. Не съм очаквал, че ще харесам Голф 3, ама е на... И на мен може да се случи    
  Сега остава да прехвърлям в КАТ, граждански, заверки (въпреки, че си имат за тия дни, но все пак), обслужване и ако изскочи нещо за смяна, да го сменим.
Не знаех дали тук е точното място за тази тема, надявам се да съм оцелил. Ако има проблем, се извинявам на модераторите за отворената им работа

Мисля по-нататък, ако има нещо по-колата, което не мога да открия с търсачката или нововъведения (че още съм гол и бос на тема Голф 3
 ), да ги съобщавам/питам тук. Смятам, че няма да е проблем ?
 ), да ги съобщавам/питам тук. Смятам, че няма да е проблем ?Благодаря

Само да не забравиш е46-цата...
  Само да не забравиш е46-цата...