Споделете мнение. Цвят за джанти?

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
bace_go6o
Автомобил: lek
Двигател: AFN 97

Споделете мнение. Цвят за джанти?

Мнениеот bace_go6o » Чет 10 май 2012 16:02

Здравейте колеги, темата ми може да е на неправилното място, но все пак се пробвам!
Искам да споделите мнението си на тези джанти, на тази кола какъв цвят ще им отива???
Замислял съм се да ги направя снежно бели? Дайте мнението си ... :beer

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
basketwarrior
Автомобил: Passat B5 variant
Двигател: 1.8T APU

Re: Споделете мнение. Цвят за джанти?

Мнениеот basketwarrior » Чет 10 май 2012 19:16

Аз колега малко ще се отклоня, но според мен с тази синя боя много ще отива да боядисаш черните пластмаси с черен мат да заприличат на мек каучук.И като сложиш на джантите същия цвят ще заприлича на мощна кола.Поне такива са моите виждания.А снежно бяло би му отивало ако го налепиш целия с някви бели винили (което ще развали визията на колата).Но колата ти ми изглежда без никакви забележки и ми харесва :beer

Потребителски аватар
Ivan_GT
Автомобил: BMW E39
Двигател: M52B20 98

Мнениеот Ivan_GT » Чет 10 май 2012 19:28

basketwarrior написа:Аз колега малко ще се отклоня, но според мен с тази синя боя много ще отива да боядисаш черните пластмаси с черен мат да заприличат на мек каучук.И като сложиш на джантите същия цвят ще заприлича на мощна кола.Поне такива са моите виждания.А снежно бяло би му отивало ако го налепиш целия с някви бели винили (което ще развали визията на колата).Но колата ти ми изглежда без никакви забележки и ми харесва :beer

Брей...как не съм се сетил до сега да си боядисъм джантите с черен мат та да ми стане мощна колата...как ли не съм пробвал само това с джантите остана.Колко точно вдига мощността колега ?

Аз мисля че златисти с полиран борд ще са добре....или сива среда с полиран борд.

Последна промяна от gr_kanev на Пет 11 май 2012 18:44, променено общо 1 път.
Причина: И за чий беше нужно да цитираш всичко в предходния пост ? http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=11939 (последният пост на dobrin)

Потребителски аватар
Denis95
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Denis95 » Чет 10 май 2012 19:41

Колега според мен си ги направи снежно бели както си си решил пак и предполагам красиво ще стоят на синия цвят успех надявам се да качиш снимки ;)

Потребителски аватар
basketwarrior
Автомобил: Passat B5 variant
Двигател: 1.8T APU

Мнениеот basketwarrior » Чет 10 май 2012 19:46

Ivan_GT написа:
basketwarrior написа:Аз колега малко ще се отклоня, но според мен с тази синя боя много ще отива да боядисаш черните пластмаси с черен мат да заприличат на мек каучук.И като сложиш на джантите същия цвят ще заприлича на мощна кола.Поне такива са моите виждания.А снежно бяло би му отивало ако го налепиш целия с някви бели винили (което ще развали визията на колата).Но колата ти ми изглежда без никакви забележки и ми харесва :beer

Брей...как не съм се сетил до сега да си боядисъм джантите с черен мат та да ми стане мощна колата...как ли не съм пробвал само това с джантите остана.Колко точно вдига мощността колега ?

Аз мисля че златисти с полиран борд ще са добре....или сива среда с полиран борд.

Не мога да разбера защо има хора ,които гледат само къде да се заядат и да се правят на интересни.Ти думата "заприлича" срещал ли си я по тълковните речници?

Последна промяна от gr_kanev на Пет 11 май 2012 18:44, променено общо 1 път.
Причина: И за чий беше нужно да цитираш всичко в предходния пост ? http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=11939 (последният пост на dobrin)

Потребителски аватар
SlaB
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SlaB » Чет 10 май 2012 20:00

Според мен си ги остави така :beer

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Чет 10 май 2012 20:10

Зелени

Потребителски аватар
bace_go6o

Мнениеот bace_go6o » Чет 10 май 2012 22:36

SlaB написа:Според мен си ги остави така :beer

Колега, много съм на ръба дали да се занимавам да ги боядисвам и да си ги оставя така, но искам да направя нещо с тях, че това е джанта която носи на експерименти. Ако не ги боядисвам то сигурно ще ги полирам до огледало. Благодаря иначе за мнението!

Ivan_GT написа:Аз мисля че златисти с полиран борд ще са добре....или сива среда с полиран борд.

Колега, а какво да правя с имитацията на шестограмите, и мислиш ли, че на този модел джанта ще стои добре???

Онова с черния мат което колегата basketwarriorспомена, за сега не ми се нрави, понеже вече ще навляза в работа и по други детайли на колата, което смятам да остава за в бъдещето. Благодаря иначе, очаквам и други предложения.
Ако някой колега може да ми покаже направено на някаква симулираща програма разновидности на цветове ще съм благодарен.

Потребителски аватар
Ivan_GT
Автомобил: BMW E39
Двигател: M52B20 98

Мнениеот Ivan_GT » Пет 11 май 2012 23:34

basketwarrior написа:Ти думата "заприлича" срещал ли си я по тълковните речници?

Срещал съм я да.
За да заприлича на мощен автомобил му трябват големи джанти,а не черен мат който ще направи тези да изглеждат още по-малки :012:

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Съб 12 май 2012 14:08

То човек пишман да стане,ако попита нещо.Ръгни му големи жълти джанти и ще замяза на бегачка :screwy пък ако ще и 1.4 да е.

Един съвет към автора : Изобщо не искай от други мнение,а си ги направи както ти харесва на теб.Нали знаеш защо хората не си **** жените на площада....защото всеки акъл дава и накрая пак няма да свършат работата

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Съб 12 май 2012 14:12

Аз просто бих ги освежил :wink:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 12 май 2012 14:36

Само полиране на борда, ще отвори много добре джантата! Другото е излишно! :beer

Потребителски аватар
bace_go6o

Мнениеот bace_go6o » Нед 13 май 2012 9:18

Последните две мнения ми допадат ... Освежаване чрез полиране на борда или на цялата джанта ми изглежда като добър ход! Преди обаче да се стигне до занимавка с джантите ми се отвори друга работа по колата .. ;( за съжаление дебитомера май е за сменяване, ремъци, ролки и други такива джунджурии .. :) Ще кача снимки в темата когато започна работа по джантите. Tnx на всички за съветите :beer

Върни се в “Моят Volkswagen”