Искам да споделите мнението си на тези джанти, на тази кола какъв цвят ще им отива???
Замислял съм се да ги направя снежно бели? Дайте мнението си ...

basketwarrior написа:Аз колега малко ще се отклоня, но според мен с тази синя боя много ще отива да боядисаш черните пластмаси с черен мат да заприличат на мек каучук.И като сложиш на джантите същия цвят ще заприлича на мощна кола.Поне такива са моите виждания.А снежно бяло би му отивало ако го налепиш целия с някви бели винили (което ще развали визията на колата).Но колата ти ми изглежда без никакви забележки и ми харесва
Ivan_GT написа:basketwarrior написа:Аз колега малко ще се отклоня, но според мен с тази синя боя много ще отива да боядисаш черните пластмаси с черен мат да заприличат на мек каучук.И като сложиш на джантите същия цвят ще заприлича на мощна кола.Поне такива са моите виждания.А снежно бяло би му отивало ако го налепиш целия с някви бели винили (което ще развали визията на колата).Но колата ти ми изглежда без никакви забележки и ми харесва
Брей...как не съм се сетил до сега да си боядисъм джантите с черен мат та да ми стане мощна колата...как ли не съм пробвал само това с джантите остана.Колко точно вдига мощността колега ?
Аз мисля че златисти с полиран борд ще са добре....или сива среда с полиран борд.
SlaB написа:Според мен си ги остави така
Ivan_GT написа:Аз мисля че златисти с полиран борд ще са добре....или сива среда с полиран борд.
basketwarrior написа:Ти думата "заприлича" срещал ли си я по тълковните речници?