Колега, да ме прощаваш за мнението, може да не съвпада с това на хората но ти си питал за мнения, а не за похвали. Вместо да даваш куп пара за тия джанти/предполагам ще ги взимаш нови, а са цифра./, помисли за някакво окачване да клекне малко отзад че е като сърдита пчела с вирнат задник. Джантите - не ми харесват като цвят. Джантите не са лоши, но за кола тъмен цвят. Това си е мое мнение.
Съгласен съм колега, аз не съм ги купил още за да се хваля или да чакам комплименти! Както каза искам мнения, всеки си има вкус и аз уважавам твоето мнение! Нови са 400 паунда, а има и друго което не съм споменал един пич продава модела втора ръка в ебей пуснал е опция "купи сега" за 200 паунда, а наддаването започва от 140, и си мислех че ако няма интерес мога да ги взема тънко!
Снимката лъже. Под ъгъл е и не е на равно. Иначе - джантите стават, но определено за тъмна кола. На тази са отврат. И наистина щом ще даваш пари за джанти, силно ти препоръчвам оригиналните модели като Санта моника. Въобще не е само до визията