Здравейте всички.. реших и аз да си показа моя голф и бавно развиващият се проект по него.. Тази година си купих голф 3 гти 2е мотор, просто голфа като го взех беше в отчаяно състояние не беше ходил 1 година на автомивка беше със високи пружини и гуми на 65 направо джип със спукан прозорец и още хиляди проблеми менеше обороти и беше на газ
колата е професионално затъмнена след което я свалихме на земята и сложихме джанти оригинални от голф 4... газовата инсталация я изкоренихме и в момента колата е само на бензин
известно време прекарахме в гаража наложи се да се смеят биелните лагери за щастие имаше луфт само един и валът беше здрав сложихме новите лагери след което се наложи да се сменят някои букси и маркучи , сменихме филтъра със спортен нов прозорец нови лед светлини на късите и колата отново е в движение
много успехи с голфчето колега има хляб в него несе заяждам и не задалжавам никои с мнението си но мисля че с тези лепенки на бронята и фолиото на капака отиваш в грешна посока
капака не е със фолио така си го купих голфа капака е пръскан с черен мат и като събера малко парички ше си зема нов капак и ще е същия като колата червен
аз се кефя на стикерите.Но бронята запълнена ли е цялата зад стикерите? А капака неможе ли само да се пребоядиса,че искаш да го сменяш или е много крив нещо?