Привет, КОЛЕГИ! От днес(вече цели 8 часа :):) ) съм горд собственик на Пасат Б5 1.9 ТДИ АФН 97г. взета от частно лице от София, нямам думи да опиша чувството да си имаш първа собствена кола и тя да е тоочно тази за която си искал.. нека кажем едно добро време Като за начало при покупката всичко беше наред, интересувал съм се от предница двигател и турбо, изрядни.. но тук идва вече така нареченият бял кахър - реле на АБС-а е заминало по думите на собственика - свети лампата на АБС-а в жълто, централното не заключва задна дясна врата ии ел. прозорците (задните) не работят - отделно задна дясна врата не се отваря, а и багажника има някакъв проблем с механизма - имам молба - от София съм - като напълно нов ваш член - дайте съвет опътете ме за помощ .
Здравей Колега, честито ти придобивка и дълги време(или поне докато решиш че е време за нова) да си те слуша. Може да се похвалиш и с някоя снимчица . За проблемите които си описал а и както си от София ти препоръчвам да видиш ето тези пичове: viewtopic.php?f=13&t=7096&hilit=%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%B8+%D0%9C%D0%B8%D1%88%D0%BE
Здравей,колега честито и от мен за придобивката , наистина много добра кола си си избрал,със здраве да я караш хиледи километри без ремонти. Относно ел. стъклата аз ходих при: 0888/309 285 - Тодор Димитров София, Надежда-2, ул."Траен мир" 3(до Данъчна служба Надежда), останах доволен от работата на човека. Успех и очакваме скоро снимки
Значи мислих си го това, да ходя днес при тях, но от кеф че си имам собствена кола най-накрая, съм обикалял цяла София, а и да свикна да карам ест... не съм карал от цифрата време иначе утре е време да се стяга вече! Ще ги посетя прочетох доста добри отзиви за тях
Отдолу когато пишеш нов отговор има опция за прикачване на файлове , но трябва да са определена големина и определени пиксели. Друг вариант е да си направиш безплатна регистрация тук www.snimka.bg и да ги качиш и само да пуснеш линк в темата от снимките, само направи албума видим за всички
Да ти е честита колицата колега. Само масло да сменяш и гориво да доливаш. А да ... може би да не я жалиш много много. Тоз мотор според мен не се плаши от повечко газ.
Здравейте, на 6.3.2012 си купих първата кола, както от малък съм си искал, тъмно син пасат б5 дизелче любов щастие захлас имаше си забележки колата но си беше моя обичах си я като ... както казва приятелката повече от нея дори е до тук добре обслужих я и си казах на 26.03 като взема заплатка и оп каското е на лице, а дано ама надали... злощастният 17.03 по пътя за Боровец, поднесе моята любов и се завъртях и в насрещното.. удариха ме отзад (дясно) със около 100 км/ч и от тогава ме е страх да я погледна - плаче ми се... колега от работа (не съм от Сф студент съм от др. край на БГ съм) ми каза, че може да се оправи но... на каква цена и с какво качество - моля ви дайте съвет какво да я правя двигателят и е изряден скоростната кутия също, но до там кажете има ли смисъл да я правя да вложа още поне 1/2 от сумата за която е купих - 5000 лева, ето ви снимки дайте съвет умолявам ви...
Е ... 11 дни щастие свършиха така, добре че приятелката ми която седеше от дясно отпред е добре и невредима кажи речи, както и другите хора в другата кола която ме удариха... чакам предложения - фаровете съм ги махнал аз заедно със акумулатор и други лесно вадими/поставими чаркове за да не ги крадат... иначе всичко си е на местото като изключим помазаното -> бронята е напълно здрава
Радвай се,че си жив и здрав.Както ти така и всички други хора.
Колкото до автомобила-от това кола не става,цялото купе е посукано зверски. Вариант е да си търсиш обурудвано купе от такъв Пасат и да ползваш твоя мотор и кутия,както и някой от здравите ти части(според зависи какво купе вземеш) Но да тръгнеш да правиш това е безумие. Успех
Не ме разбирай погрешно колега, не съм спирал да се радвам, днес след като констатирахме, че всички са както преди катастрофата (като изключим стреса) едва сега започнах да се ядосвам за колата, днес ходих да я снимам че.... нямам какво да правя нали...
Приятелката ти е издъхнала на път за Боровец, събери малко пари и ще намериш нова любов. С тази само мъка ще те очаква занапред...Както каза колегата-усукана е зверски и ремонта ще струва повече от новата любов. Пробвай да разпродадеш здравите органи за трансплантация на други колеги, а останалото за скрап или в някоя морга
Нали има застраховка. Трябва да ти изплатят доста добра сума за щетите с тези пари и от заплатата си вземи друга. Тази е обречена кауза. Неподлежи и не е за препоръчване да се ремонтира. Оставяш я за части за новата .. или я разпродаваш на части. Друг вариянт вземи както каза един колега над мен друга със здраво купе и метни мотор-а и скоростите (ако намериш читаво купе с проблемен мотор, да речем блокирал) Въпреки че за да ти го монтират работата опира пак до пустите му пари. Кофти случка , но нали Вие сте живи и здрави.Ламарите се купуват но човешкия живот НЕ..