Golf 4 - "сребърен ангел" (ЗА КЛЮЧ........)

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
feniksgod
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: AGU 1999

Golf 4 - "сребърен ангел" (ЗА КЛЮЧ........)

Мнениеот feniksgod » Нед 08 апр 2012 18:54

Здравейте господа и може би дами :Mr Green Fun , на вашето внимание ще покажа една от моите мечти като цяло, които преди не мислех, че могат да се сбъднат :) .
Става дума за Golf MK4 1.8T, един от най-добрите за мен двигатели на VW в моделите от 4-върто поколение. Търсих известно време по нашите ширини такъв Golf, но търсенето ми беше без успех, затова сега ще ви кажа/покажа какво си намерих.
Ами противно на всички очаквания на доста хора като цяло, реших да си взема кола от EBAY. До месец като цяло ще мога да се похваля истински с колата, защото в момента е в Англия, но мисля, че направих правилен избор като цяло за парите, които и дадох.
Тъй като е с десен волан, предполагам някой ще попита колко ми излезе, за това директно казвам от сега £1380. Докарването номерата и гражданската до 1500лв. отгоре мисля ще излезе.
Ето малко снимки на моят бъдещ сребрист ангел с демонско сърце :twisted:
Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Ето и това което колата има като добавки (по-данни на продавача):
The car has the usual GTi Turbo features which include cd/tape player, air conditioning (nice and cool for the summer months) the car boasts the reflex silver metallic paint that changes colour slightly depended in the light which is a extra from volkswagen and not standard when purchasing, the car has a r32 gear knob and airvents, clean recaro interior with no rips to the drivers bolster, computer display for mpg, miles etc. tilt/slide steering wheel, power assisted steering, full electric pack including electric mirrors etc, and all other usual GTI refinements.

Aftermarket Mods include:

Superchip fitted by awesome GTI costs £495+vat (http://www.superchips.co.uk/curves/vag18t.pdf)
Professionally tinted rear and side windows (not some cheap nasty DIY job) £300+vat
RS6 Audi 18 inch Alloys £500+vat
Professionally installed Xenon angel eye headlights £250+vat
Stainless Milltek Exhaust from Awesome GTI £500+vat
Carbon fibre sports induction pipie (carbonaire) plus K and N sports filter £300+vat
*3 new tyres fitted in January 2012

The car is one of the nicest GTI's I have ever seen and its reluctant sale I have been looking at others on here and in my opinion none can touch this in the looks dept. I hope it makes the next owner as proud as we where to own such a nice example.

Ами това е като цяло, аз още съм в екстаз от колата като цяло, затова не мога да пиша кой знае още много в момента, ще публикувам бъдещата информация за нея, и това което мисля да правя с нея след като бъде в мои владения :mrgreen: .

Последна промяна от feniksgod на Пет 10 яну 2014 10:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Re: Golf 4 - "сребърен ангел"

Мнениеот Luciano » Нед 08 апр 2012 19:00

Нека съм първи :)
Честито за избора, на мен колата ми харесва, мнооого.
Сподели какви подобрения мислиш да и правиш :)

П.П са като те почнат разни гумаджии за тия калобрани... mhihi

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Нед 08 апр 2012 19:03

Браво, много ми харесва. Много лачена изглежда, джантите и стоят един път :applause:

Като гледам предният собственик е бил мераклия. Vortex Roof спойлер, RS6 18-ка, Bora Vents, R-line скоростен лост, задна V6 добавка :)

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Нед 08 апр 2012 19:13

just perfect :да: :shock

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 08 апр 2012 19:18

Колата на снимки изглежда много хубава. А волана ще го обръщаш ли или "ще свикваш" :wink:

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Нед 08 апр 2012 20:15

Колата изглежда невероятно :applause: Айде честито :beer

Потребителски аватар
feniksgod

Мнениеот feniksgod » Нед 08 апр 2012 20:28

Luciano написа:Нека съм първи :)
Честито за избора, на мен колата ми харесва, мнооого.
Сподели какви подобрения мислиш да и правиш :)

П.П са като те почнат разни гумаджии за тия калобрани... mhihi

Смяна на дирекцията като за начало mhihi , ми се струва една от големите промени, иначе занапред засега няма да го коментирам, има много време, ще видим накъде ще тръгнат нещата, и какво има да се доизкусурява на колата в сегашният и вид, от снимките засега знам, че десен заден калник е леко огънат и трябва се прави.

Някои от нещата които съм наумил м/у са, че така и така ще обръщам волана рано или късно, и бих добавил някоя друга екстра в повече. За пример, волан с FM функция за смяна на станциите на радиото, увеличаване и намаляване на звука..., смяна със синьото табло, което съм виждал от колеги.......... ами доста неща като цяло ми се въртят в главата, но пак казвам има време. :)
stefan4o написа:Колата на снимки изглежда много хубава. А волана ще го обръщаш ли или "ще свикваш" :wink:

Ами като цяло на това отговорих горе, но временно ще я карам с десен волан. По принцип няма какво да и свиквам много, защото колата от Гараж-а е на баща ми, и е с десен волан, не ми е проблем да я карам. Проблемът ще дойде в това, че V5-така е лесен за каране защото е автоматик, а моята 1,8T си я исках ръчка, обаче с десният ще е търсене, но няма как 3-4 месеца ще се кара така.

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Нед 08 апр 2012 20:50

Още на втория ден ще свикнеш с това, че скоростния лост ти е от ляво ;)

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Нед 08 апр 2012 21:39

Аз да попитам, пепелника алуминиев ли е, че така ми се струва на снимките :roll: ?

Потребителски аватар
feniksgod

Мнениеот feniksgod » Нед 08 апр 2012 21:45

Тези дни ще имам повече снимки и инфо като цяло за колата. Ще ги постна при първа възможност :) .

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Нед 08 апр 2012 23:13

Много хубав екземпляр.
Англичаните правят нещата с вкус-тази кола е доказателство за това.
Правена е с мисъл.
Честито!

Потребителски аватар
feniksgod

Мнениеот feniksgod » Вто 10 апр 2012 7:10

За съжаление колата няма да дойде на собствен ход както бях планирал, а на автовоз, защото разхода на колата в Англия извънградско е бил 11 на 100 scare :horror: maikomila .
Ако трябва да дойде на собствен ход ще хвърля доста пари за бензин просто, някакви идеи м/у защо е дала такъв разход ?
P.S Тествали са я също така колко ще дигне максимум, и 240км/час ги е направила(на техните пътища в Англия обаче).

Последна промяна от feniksgod на Вто 10 апр 2012 7:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Вто 10 апр 2012 7:13

За извънградско не е добре тоя разход, според мен. 11 ми се струва сериозна цифра. Като дойде ще я мислиш. Тоя разход беше ли обявен в обявата? Или ти го каза като я плати?

Потребителски аватар
feniksgod

Мнениеот feniksgod » Вто 10 апр 2012 7:23

stefan4o написа:За извънградско не е добре тоя разход, според мен. 11 ми се струва сериозна цифра. Като дойде ще я мислиш. Тоя разход беше ли обявен в обявата? Или ти го каза като я плати?

Значи мой познат от Англия я взе и той ще ми я докара, и от него знам тая цифра :shock , иначе не беше обявен такъв разход в обявата.
Крепи ме надеждата, че просто я е по натискал доста, затова е дала такъв разход :? .

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Вто 10 апр 2012 8:13

Спокойно колега,колата ако има проблем никога няма да направи 240.Според мен разхода е от натискането с кеф :P .
Все пак е на 18-ки джанти и 180-190 коня.В идеалния случай поне 9 ще дава извънграда.

Върни се в “Моят Volkswagen”