Моят GOLF 3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Моят GOLF 3
Здравейте фенове на WV, имам голф 3 GTI, модела е от 94г. води се edision, двигателя е 2.0, 115коня с пълен ел. пакет и климатроник. Бих желал да споделите някакво мнение, какви са ви отзивите за тази кола. Какво да очаквам аз от нея!?
Re: Моят GOLF 3
Добрин Бурджиев написа:Здравейте фенове на WV, имам голф 3 GTI, модела е от 94г. води се edision, двигателя е 2.0, 115коня с пълен ел. пакет и климатроник. Бих желал да споделите някакво мнение, какви са ви отзивите за тази кола. Какво да очаквам аз от нея!?
Колега радвам се,че имаш желание да представиш колата си в нашия форум и да споделиш мненията си с другите,но дай малко снимки информация за колата и за това какво те интересува като цяло за да могат колегите да ти помогнат

Последна промяна от gr_kanev на Чет 03 май 2012 13:01, променено общо 1 път.
Причина: И за чий беше нужно да цитираш всичко в предходния пост ? http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=11939 (последният пост на dobrin)
Причина: И за чий беше нужно да цитираш всичко в предходния пост ? http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=11939 (последният пост на dobrin)
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Обаче имам няколко забележки
1. VW,не WV

2. Имаш Golf 3 edition и още не си го показал?!

Можеш да се поразровиш в търсачката и ти гарантирам,че ще намериш всичко необходимо за този мотор

-
- Автомобил:
- Двигател:
от няколко дена се ровя из форума но не намирам конкретна информация за голф мк3 венто.
друго то което ме интересува е че не мога да разбера какъв ми е номера на двигателя(големия талон още не е в мен) а на самия двигател не го намирам!?!?!?!?
друго то което ме интересува е че не мога да разбера какъв ми е номера на двигателя(големия талон още не е в мен) а на самия двигател не го намирам!?!?!?!?

Това трябва да се види, па и ediSion

Кода на мотора най-вероятно ти е 2Е.
- monty
- Автомобил: Hyundai i20
- Двигател: 998cc TGDI
Явно говори за Vento - фейс
А кода на двигателя със сигурност е 2Е.

А кода на двигателя със сигурност е 2Е.
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Какъв е смисъла на тази тема 

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Добрин Бурджиев написа: Какво да очаквам аз от нея!?
Висок разход на гориво, ускорено износване на тампони/макферсон, същото за задни лагери главини.
Проблеми по скоростна кутия, лост.
Висок разход на масло при скорост над 150 км/час. Климатроника насаждан или ОЕМ също е веселба.
Нещо със сигурност пропускам.
Кое и е хубавото ли? Ми ти си фен, ти ше кажеш.
номера на мотора е под 3-ти цилиндър, над отдушника на блока. и на други места също