Здравейте колеги. Най-после дойде момента да ви се похваля и аз. След около месец търсене и избиране, най-после се сдобих с нов автомобил. Първи ще ви кажа откъде тръгнах, а в последствие ще разберете какво взех. Преди месец спазарих една от старите ни коли и трябваше да и намеря заместник. Търсенето започна в Ситроен, защото сме дългогодишни ползватели на френски автомобили и най-логично ми се стори да тръгнем от там. Моделите бяха набелязани хаотично: C3 Picasso, C4 e-HDI, C5. После минахме през VW. Там първоначално се спряхме на Jetta 1.6 TDI Highline. Дори почти я капарирахме, но ни се случи една случка с данъчните и покупката се отложи за малко. След като се поукопитихме, решихме да поогледаме още малко и се озовахме в Шкода. Там почти се спряхме на Oktavia Edition 20 комби. Честно казано много по-хубав автомобил от Jetta-та. Общо взето същата кола, но с право на данъчен кредит и европейска сглобка. Ако се бяхме задържали в този клас най-вероятно щях да съм на пътя с нея. Докато оформим документите за лизинга на Шкодата, една съседка по офис реши да си продава Touran-a. Мотора беше 2.0 TDI, кутията DSG. Почти идеална, но на съвсем не скромните за 1 годишна кола 50 000 км. Дългичък ли ви идва съспенса

.
Потърпете още малко. И така... мислих, мислих и междувременно ми попадна обява за Passat 2.0 TDI 2011 година на 30 000 км в изпълнение Confortline, но с много допълнително оборудване. Страхотна кола. Почти я взехме, но продавача не ми допадна като характер и в деня в който трябваше да му изпратя капарото се разкандърдисах. Събудих се и отидох в представителството и се хвърлих в дълбокото, а именно: Passat Variant 2.0 TDI Highline DSG. Колата е на склад. Вчера я капарирах и за моя изненада днес дойде. За съжеление счетоводителя ми може и да не успее да подготви всички документи до края на седмицата, но да се надяваме началото на другата вече да разработвам. Поне я видях и дори направих едно кръгче в двора на представителството. Иии така. Похвалих се. Сега ще разуча как се качват снимки и ще ви покажа това което нащраках. Незнам как ще мине този weekend.
P.S. Нещо големички ми идват снимките и не знам как да ги кача.