Моят първи нов автомобил - Голф 6 Rabbit
-
- Автомобил:
- Двигател:
Моят първи нов автомобил - Голф 6 Rabbit
Здравейте, реших и аз да се включа при вас. От вчера съм горд собственик на нов Голф 6 Rabbit edition. Като цяло повечето "гъзарийки" на автомобила са новост за мен понеже за първи път имам възможността да карам ново возило. Та в този ред на мисли всякаква полезна информация за автомобила ми е добре дошла.
-
- Автомобил: C220
- Двигател: CDI 2007
Re: Моят първи нов автомобил - Голф 6 Rabbit
Честита да ти е и много да те радва! Дай малко снимки и ние да й се порадваме 

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Честито и...

- undisput
- Автомобил: VW Golf 1.6 GL
- Двигател: PN 1991
- Контакти:
Честито, жив и здрав да си я караш безаварийно и дано някой джигит да не ти я нарани.
Като цяло от мой наблюдения Rabbit Edition са доста добре (наблюдения върху Голф 2 88г. 1,3)
Това зайче така бяга, че да те е страх да настъпиш газта, прочети си му опътването и като цяло си е кола като кола, малко по-нова генерация от познатите на българина. Абе какво да се каже, новото си е ново, и аз предпочитам 18 годишно момиче, пред 24-5 годишно, въпреки, че и последните не са за изхвърляне. Карай си я със здраве, сменяй си и маслото редовно, и всичко останало по нея, пък като ти мине гаранцията може и модификацийки да почнеш да си правиш по нея.
Като цяло от мой наблюдения Rabbit Edition са доста добре (наблюдения върху Голф 2 88г. 1,3)
Това зайче така бяга, че да те е страх да настъпиш газта, прочети си му опътването и като цяло си е кола като кола, малко по-нова генерация от познатите на българина. Абе какво да се каже, новото си е ново, и аз предпочитам 18 годишно момиче, пред 24-5 годишно, въпреки, че и последните не са за изхвърляне. Карай си я със здраве, сменяй си и маслото редовно, и всичко останало по нея, пък като ти мине гаранцията може и модификацийки да почнеш да си правиш по нея.
- Jeka
- Автомобил: Passat B5 Variant
- Двигател: AJM++
- Контакти:
Честито, колега ! Със здраве да си я караш!
Чакаме снимки да го видим красавеца.

- TedoM
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Честито колега и много, много, много, безаварийни километри с нея 

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Честито, колега! С здраве да си и направиш милион километра 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Продаваните в България Рабит са направени специално по поръчка на вносителя за България на Фолксваген и са оборудвани с конкретен набор от допълнително оборудване специално за българския пазар. Добри са като оферта, особено в момента имат доста добри промоции на шестицата с оглед скорошното излизане на Голф 7 през есента. Дори и 10% бонус дават ... Въпросът е дали не си заслужава човек да изчака за Г7 още няколко месеца, или пък да ползва бонусите от изчистването на настоящия модел ...
Дай наистина няколко снимки, пиши с кой двигател е ...
Дай наистина няколко снимки, пиши с кой двигател е ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря много на всички за пожеланията. По-късно ще снимам дзверо да покажа. Иначе двигателчето е бензин 1.2 TSI 85 коня. Ще се кара основно в града и за това изборът ми бе такъв ( данък-разход ). Цената и екстрите се формираха повече от приемливи и за това реших, че сега е момента. Добавихме към оборудването RCD 510, парктроници и камера. Седмицата сигурно ще дойде на доста по-висока цена за това оборудване, нови модели винаги ще излизат така, че не съжалявам.