Чаканият момент дойде и вече съм горд собственик на VW

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Gurk0
Автомобил:
Двигател:

Чаканият момент дойде и вече съм горд собственик на VW

Мнениеот Gurk0 » Съб 25 авг 2012 14:06

Първата ми кола беше Форд ексорт дизелче, изминаха се 3 години и по правилата за внос на кола от Австрия дойде време за цялостен ремонт, поразрових се тук таме отказах се да влагам парички за кърпене и части по двигателя и почнах да дебна в сайтовете и да обикалям тук-таме за нова колица. Спрях се на Шкода Октавия 1.9 ТДИ , гледах ги дебнех ги докато бащата не седна до мене и ми каза - "Я отвори Бора да видя какво представлява като кола". Прегледахме ги заедно и с негова помощ колицата си ме плени - по хубав салон от Шкодата, външен вид седи по-добре ( поне за мен ). Звъняхме на приятели в Германия в Италия нищо и нищо, докато влезнах в интернет видях нова обява и ми грабна окото . Бора 1999г 1.9 ТДИ 90 коня, сив металик, запазен салон и добър външен вид . Чудих се чудих се и звъннах, разбрахме се за оглед, хареса ми колата и я купих. Първото нещо което направих е да махна спортното окачване - (не ми влиза в гаража, scare по моя град има хиляди бабуни и много задираше по предната броня). На следващия ден се смени и маслото и филтрите, сега чакам понеделник да сменя и ремъци и ролки и вече спокойно да се придвижвам с нея без да имам едно на ум (ами ако). Ще качвам и снимки, но чакам приятел с хубав фото-апарат,че тия от телефона не струват . Лек ден колеги дано скоро се видиме на някоя сбирка :drunk

Последна промяна от Gurk0 на Съб 25 авг 2012 19:18, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Jeka
Автомобил: Passat B5 Variant
Двигател: AJM++
Контакти:

Re: Чаканият момент дойде и вече съм горд собственик на VW

Мнениеот Jeka » Съб 25 авг 2012 16:57

Честито, колега! Много безаварийни километри да й навъртиш на Бората! Много да си те радва :да:

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Съб 25 авг 2012 19:24

Нещата ги учиш по трудния начин. Първият урок - не купувай кола от Австрия. Вторият - не купувай "тунингована" кола. И няма да ти се наложи да сменяш здрави нефункционални части, защото не ти вършат работа.
Инак да ти е жива и здрава колата!

Gurk0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gurk0 » Съб 25 авг 2012 20:08

Върни се в “Моят Volkswagen”