Вчера Бората беше пребоядисана цялостно тъй като имаше точици тук-там, а и цвета изобщо не ми харесваше. Сега е по-светло сива перла като също пребоядисахме подброните в същия цвят. Маската я направихме черна с никела отпред се получи доста добре, а фаровете бяха полирани. Съжелявам само, че не успях да направя снимки тъй като стана много късно, а телефона ми не е с най-добрата камера

, но утре задължително ще кача.
Естествено трябваше и малко аларма да и сложа... така де преместих 30 СПЛ-ката от пасата, но нещо липсва ЦД-то, за което в момента се оглеждам
Взех да й търся джанти, но нещо не мога да харесам все още. Ако някой от колегите е запознат ще се радвам да даде някой съвет 17 или 18 да сложа ? Каква широчина и т.н. за да не опират в калниците, за спортни пружини мисля дали да слагам ? Мерси предварително

Ето една, която щракнах набързо

ДАНЧО написа:Ооо иеее .Честито колега, много е хубава.Много щастливи мигове да имаш с новата любов.Возил съм се в Пасат B5 а имам Голф 4,ми 4-ката по ми харесва как вози.А за Бора съм чувал,че вози по добре от 4-ка.Аз също исках Бора но не намерих или по скоро не ми легна на сърцето когато търсих.
И още веднъж, честито и само нафта и консумативи !

Колега, мерси за хубавото пожелание

Значи ходих аз за това окачване до един познат и той ми каза, че били двойно действащи амортисьорите и затова возила по-твърдо, иначе с другите щяла да си вози меко, но й свикнах вече и сигурно няма да ги сменям

Сега се чудя дали да слагам спортни пружини, но се колебая доста.
Благодаря на всички за хубавите пожелания !

Eто ги и тях...:

Някой може ли да ми помогне да си намеря такива стопове(НЕ ДИОДНИТЕ!) ???