Какво да кажа един много здрав модел на Фолксваген с обикновения 1.6 Карбуратор двигател с хидравлика.
4/5 врати
Година на производство 1990 края..
Не знам какво друго да кажа ще си покаже от снимките и вие ще кажете своето мнение.По голфчето замислям доста нещица да му се направят за това се надявам живот и здраве да имам пари и ще си го направя :) Ето и малко снимки.

Ето това са първите снимки на голфчето след като го вкарах в двора и разбира се порадвах му се 15 минути преоблякох се и дойде време по малко да се заигравам с него..
Реших че ще е добре да се направи едно хубаво почистване на интериора и за половин час изхвърлих всичко от вътре.
На тази снимка се вижда доста добре какво поне за мене добре изглеждащо купе има от вътре.Без гнило.

Ударихме го на 5 минути почивка под слънцето..

Тук както сами виждате вече е махнат салона и се започна с чистенето.

За момента нямам други снимки след като го изчистих и сглобих,за това направо пристъпваме към измиването.

Измихме го и го изкарахме за малко снимки на улицата..

За днешния ден толкова колеги доста еднообразни снимки съм качил но не съм правил като първи ден нищо специално но просто исках да ви покажа и да ви се похваля с новата придобивка.Замислям както казах доста неща да се правят скоро се надявам да кача снимки с нови джанти и малко други неща по интериора и екстериора.Поздрави на всички колеги.