Здравейте реших да покажа и моя Голф.Купих го в края на 2008 от Германия,но никога до тогава не съм си мислел че ще си купя Голф бях тръгнал да си търся Мерцедес защото от 1998 година карам Мерцедес ,но в продължение на 6 дни търсене изгледах стотици бараки и никоя не ми хвана окото и ми беше пречарняло да гледам коли и смятах да се прибирам без кола и точно преди да си тръгна към България ми застана един Голф 2000 година TDI AJM 116 к.с. на един собственик аз съм и втори.Запалих я огледах я хареса ми и реших да не се прибирам празен с намерение да я продам в BG но така и не се стигна до продажба и си я оставих
Няколко снимки точно след регистрация :
Black MK4 ...
- microelement
- Автомобил: Audi B5
- Двигател: AFN
- Контакти:
Re: Black MK4 ...
Убавец е

-
VALENTINO87
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
Много е хубава. 

- kgdim
- Автомобил: MK4 Black ...
- Двигател:
Колата е заводско с подгрев на седалките, темпомат, шибедах, и пръскалки на фаровете
Още малко снимки:
Още малко снимки:
- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
Кукла е Коце! Много е запазена! Ако я качиш и на едни по-голями джанти ще стане убиец!
- kgdim
- Двигател:
Днес се сдобих с 2 глезотийки
.Бояджията ми се обади и ме извика и..............
.Бояджията ми се обади и ме извика и..............- kgdim
- Двигател:
Смятах да спомена за новите придобивки по на там но не се здържах 
Огледалото е на колата но поради лошото време монтажа на спойлера се отлага докато се оправи времето.

Огледалото е на колата но поради лошото време монтажа на спойлера се отлага докато се оправи времето.
- Black Demon
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: 1.8T AUM 2002
Доста запазен екземляр
С едно хубаво окачване и джанти ще заспи.Поздрави и много безаварийни.
С едно хубаво окачване и джанти ще заспи.Поздрави и много безаварийни.- Jovany
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много е готино Голфчето да ти е честито и съм сигурен че ще останеш доволен. Не че Мерцедеса е лош много е як...
Малко извън темата но ще споделя... Баща ми от край време кара само Мерцедеси (старички разбира се) но умее да си ги избира и на истина са готини. Първия път като ме видя с Пасат Б4 малко се понамуси ама нищо не каза. А преди половин година продадох въпросния Пасат и си взех Голф (на който много се кефя) :))) Мали тоя дъртия как ме наруга не е за вярване просто. Даже ми каза, че ще се откаже от мен чрез държавен вестник.А то аз съм на почти 40 годин и...се ми е тая. Жена ми сестра ми и маика ми са се хилеха докато ние се "караме". Но стария все още гледа на криво Голфчето и му иде да го заблъска.
Малко извън темата но ще споделя... Баща ми от край време кара само Мерцедеси (старички разбира се) но умее да си ги избира и на истина са готини. Първия път като ме видя с Пасат Б4 малко се понамуси ама нищо не каза. А преди половин година продадох въпросния Пасат и си взех Голф (на който много се кефя) :))) Мали тоя дъртия как ме наруга не е за вярване просто. Даже ми каза, че ще се откаже от мен чрез държавен вестник.А то аз съм на почти 40 годин и...се ми е тая. Жена ми сестра ми и маика ми са се хилеха докато ние се "караме". Но стария все още гледа на криво Голфчето и му иде да го заблъска.
- kgdim
- Двигател:
В начало не смятах да правя промени по колата и само да си я карам,но от ровене из форума се зарибих да сменя това онова.Промените почнаха след гадната зима миналата година счупих една предна пружина и след като не намерих същата a и исках да я смъкна малко ми изпаднаха комплект H&R 29526-2 снимката е примерна

Преди изглеждаше така

Извинявам се за лошия външен вид
но зимата няма начин
А сега изглежда долу горе така

След това смених рамото на задната чистачка и антена с shark fin от Голф 5

И всичко си беше ОК ,НО винаги има но .......
Един ден се прибирах от работа и един див селянин реши да не спре на СТОП и се случи това

За мое щастие се размина работата само с смяна на части и пасване нямаше криви рогове и тем подобни, но се разделих и с пръскалките на фаровете
,смятам на пролет пак да са си по местата че не съм свикнал да я гледам без тях.
Левия фар имаше огромно дупка в корпуса и трябваше да се търси фар и така се сдобих с тези

Фаровете преди бяха на колегата morfei1 много точен
Стига за днес To be continued....

Преди изглеждаше така

Извинявам се за лошия външен вид
но зимата няма начинА сега изглежда долу горе така

След това смених рамото на задната чистачка и антена с shark fin от Голф 5

И всичко си беше ОК ,НО винаги има но .......
Един ден се прибирах от работа и един див селянин реши да не спре на СТОП и се случи това

За мое щастие се размина работата само с смяна на части и пасване нямаше криви рогове и тем подобни, но се разделих и с пръскалките на фаровете
,смятам на пролет пак да са си по местата че не съм свикнал да я гледам без тях. Левия фар имаше огромно дупка в корпуса и трябваше да се търси фар и така се сдобих с тези

Фаровете преди бяха на колегата morfei1 много точен
Стига за днес To be continued....
хех, Jubi-тата, на твоята кола стоят много, много по-добре. Черното си е черно, и емблемата също ги допълва.
с пожелания... да навъртиш 2 пъти повече километри от мен с тях, без произшествия
roof R32 спойлера, си е roof R32 спойлер.... всичко останало е н'къв бегъл опит за индивидуалност
!
с пожелания... да навъртиш 2 пъти повече километри от мен с тях, без произшествия

roof R32 спойлера, си е roof R32 спойлер.... всичко останало е н'къв бегъл опит за индивидуалност
!- kgdim
- Двигател:
След неприятния инцидент и последвалия ремонт и боядисване придоби следния вид :

- kgdim
- Двигател:
Днес в бяхме в една морга с приятел да си търси нещо и попаднах на това :

Не издържах и я взимах оригинална добавка от V6. Сега чакам да ми се обадят за оригинални накрайници.А ако някой има нещо предвид да казва.
Само да се затопли малко и ще са на колата.

Не издържах и я взимах оригинална добавка от V6. Сега чакам да ми се обадят за оригинални накрайници.А ако някой има нещо предвид да казва.
Само да се затопли малко и ще са на колата.

- radko86
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL ARL
Голфа е много лъскав,много ми харесва 

- kgdim
- Двигател:
radko86 написа:Голфа е много лъскав,много ми харесва
Благодаря на хората които ми оценяват колата