Голфа е произведен 1997г,двигателя му е AFN 110кс,като екстри има Климатик,4 ел.стъкла,Борд Компютър(MFA),Бяло табло което мисля че е рядко,Изпълнението му е TDI Edition се води

Голфа е докаран от баща ми,Внос от Австрия е като след кратки премеждия беше сменено турбото и обслужване което е напълно нормално.
Като цяло първоначално се започна работата по него от моя страна като голям фен на марката,започнах като голяма част от средствата тоест съм дал голяма част от парите ми за глезотии по него.
Пролетта на 2012 се започна със закупуването му на нов нож тесен,като предстой смяната му с Широк.
Опушени бленди и халогенни от Австрия на Depo супер който са за скромната си цена за нови.
Като всеки млад тунер реших че е време за решетката без емблема,така и стана поръчах нова от ilkomotor и се получи добре визията отпред.
Мигачите в Калниците бяха опушени,смених ги от такива от Seat Leon бели,кристални.
След време ми омръзна само да гледам коли в форума с фарове Hella Lippstadt,реших да се разтърся и да си закупя именно от този модел който стана доста масов,след доста търсене на такива на добра цена отговаряща на възможностите ми,намерих в Враца и естествено без да му мисля ги взех,като не съжалявам и опред започна да придобива вид,и ми хареса доста как се получи.
При едно от Патуваниата ми с баща ми в Австрия,ентусиазиран от темата на Adrian AAA където видях че е сложил разпънка в коша отпред,и ми хареса доста реших че трябва и аз да имам такава,и случайно намерих нови на промоция по 29евро Wiechers Sport,без да се колебая закупих си веднага с сертификат,болтове и всичко,веднага след прибирането ми я сложих без да му мисля много,като ми отне бая време да я сложа но се преборих.
След което реших една голяма глупост да слагам спортни пружини,купих сложих и продадох след няколко дни,защото хората който ми го казваха че или комплект окачване или нищо,се оказаха прави.
От там нататък последва само каране и есента дойде време за цялостно пребоядисване,подмяна на брони,калници с такива от италянец тъй като по мойте имаше 2дребни ръждички в начален стадий ги махнах,и купих от yoan4o

След боядисването претърпя изцяло минимални промени като смяната на интериорните дръжки с хромирани такива от Colour Concept,също така на задните лаисни,сложих от Металните Емблемки GTI Edition,за който съжалявам макар че дълго време ги търсих но не ми хареса как се вписаха в Концепцията на колата и ще подменя скоро,отзад сложих емблема GTI от USA Gti от дясната страна а от ляво TDI и се получи доста интересно в стил GTI TDI

За момента съм предвидил някой промени като :

А ето и моментното му състояние,като джантите 15 DOTZ imola са продадени и с временни 15ки,докато се сложат 16ките !
За сега е супер и му се радвам доста,така поне докато дойде при мен ще съм го докарал на външен вид така че да ми харесва имам известни желания за човъркане по мотора,но да не прибързвам !

Mалко Photoshop да видя как ще изглежда

Благодаря на колегата който ми направи снимките

Това е от мен