Моят VW Golf 3 TDi Schwarz Metallic :))

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
Special mk3
Автомобил: Vw Golf Mk3
Двигател: TDI
Контакти:

Моят VW Golf 3 TDi Schwarz Metallic :))

Мнениеот Special mk3 » Нед 24 мар 2013 21:51

Здравейте колеги,в тази тема искам да ви покажа моят/бъдещ автомобил защото все още съм на 17 и остава малко докато попадне в мойте ръце.Нека дам малко информация за Фолксфаген-а ми а именно Mk3 TDI :cool
Голфа е произведен 1997г,двигателя му е AFN 110кс,като екстри има Климатик,4 ел.стъкла,Борд Компютър(MFA),Бяло табло което мисля че е рядко,Изпълнението му е TDI Edition се води :wink
Голфа е докаран от баща ми,Внос от Австрия е като след кратки премеждия беше сменено турбото и обслужване което е напълно нормално.
Като цяло първоначално се започна работата по него от моя страна като голям фен на марката,започнах като голяма част от средствата тоест съм дал голяма част от парите ми за глезотии по него.
Пролетта на 2012 се започна със закупуването му на нов нож тесен,като предстой смяната му с Широк.
Опушени бленди и халогенни от Австрия на Depo супер който са за скромната си цена за нови.
Като всеки млад тунер реших че е време за решетката без емблема,така и стана поръчах нова от ilkomotor и се получи добре визията отпред.
Мигачите в Калниците бяха опушени,смених ги от такива от Seat Leon бели,кристални.
След време ми омръзна само да гледам коли в форума с фарове Hella Lippstadt,реших да се разтърся и да си закупя именно от този модел който стана доста масов,след доста търсене на такива на добра цена отговаряща на възможностите ми,намерих в Враца и естествено без да му мисля ги взех,като не съжалявам и опред започна да придобива вид,и ми хареса доста как се получи.
При едно от Патуваниата ми с баща ми в Австрия,ентусиазиран от темата на Adrian AAA където видях че е сложил разпънка в коша отпред,и ми хареса доста реших че трябва и аз да имам такава,и случайно намерих нови на промоция по 29евро Wiechers Sport,без да се колебая закупих си веднага с сертификат,болтове и всичко,веднага след прибирането ми я сложих без да му мисля много,като ми отне бая време да я сложа но се преборих.
След което реших една голяма глупост да слагам спортни пружини,купих сложих и продадох след няколко дни,защото хората който ми го казваха че или комплект окачване или нищо,се оказаха прави.
От там нататък последва само каране и есента дойде време за цялостно пребоядисване,подмяна на брони,калници с такива от италянец тъй като по мойте имаше 2дребни ръждички в начален стадий ги махнах,и купих от yoan4o :bowdown изключително точен човек,голфа беше пребоядисан като там,за боядисването плати баща ми защото аз нямам такива възможности.Доста добре стана след боядисването.Малко преди нова година,като рали фен реших да разчупя малко интериора с едно спортно воланче велур OMP Corsica Replika естествено,което дойде супер на колата, в последствие си купих още един черен с който съм и до сега,велурения го прибрах за лятото.
След боядисването претърпя изцяло минимални промени като смяната на интериорните дръжки с хромирани такива от Colour Concept,също така на задните лаисни,сложих от Металните Емблемки GTI Edition,за който съжалявам макар че дълго време ги търсих но не ми хареса как се вписаха в Концепцията на колата и ще подменя скоро,отзад сложих емблема GTI от USA Gti от дясната страна а от ляво TDI и се получи доста интересно в стил GTI TDI :c020 ,от скоро вече е и с Опушени Кристални Стопове за който имах лош възглед,но стана добре,като ще се сменят но са по добри от оригиналните ми който бяха ужас :)

За момента съм предвидил някой промени като :
:arrow Спортни амортисьори ,като вече имам задни SuperSport с реглаж на твърдост за момента търся и предни !
:arrow широк нож който скоро мисля да закупя
:arrow Опушени бленди,халогенни и мигачи от Jubi,намерил съм ги но средствата ме забавят относно купуването им.
:arrow решетка с емблема за да се върна към хубавата и изчистена оригинална визия :c020
:arrow сутиен за капака
:arrow Blaupunkt задни кори
:arrow Джанти който вече са при мен,но искат боядисване а те са OZ Michelangelo 4x100 16 7J доста красив модел !
:arrow стопчета имам различни идей :rolleyes
:arrow червен кант
:arrow и някой др дреболии

А ето и моментното му състояние,като джантите 15 DOTZ imola са продадени и с временни 15ки,докато се сложат 16ките !
За сега е супер и му се радвам доста,така поне докато дойде при мен ще съм го докарал на външен вид така че да ми харесва имам известни желания за човъркане по мотора,но да не прибързвам !

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Mалко Photoshop да видя как ще изглежда :wink
Благодаря на колегата който ми направи снимките :bowdown

Изображение
Изображение

Това е от мен :flag_bulgaria

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Re: Моят VW Golf 3 TDi Schwarz Metallic :))

Мнениеот nokiangage » Нед 24 мар 2013 22:00

Фаровете се вписват много добре във визията на автомобила... :bowdown Пожелавам ти успех колега с развитието на колата :drunk

Потребителски аватар
xhetto
Автомобил: BMW E46 330ci Convertible
Двигател: M54B30
Контакти:

Мнениеот xhetto » Нед 24 мар 2013 22:07

Супер е голфа! :th_up Много ме радва.Ще следя темата с развитието на колата. :love.vwclub

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Нед 24 мар 2013 22:17

Много ми хареса, много е готин. Да видим продължението....... :c020

Потребителски аватар
microelement
Автомобил: Audi B5
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот microelement » Нед 24 мар 2013 23:05

Супер колица :biggrin на черна кола най много отиват тия фарове :th_up
На 17 г. си и колко месеца ти остават докато си подкараш колата законно :question

Потребителски аватар
Special mk3
Контакти:

Мнениеот Special mk3 » Нед 24 мар 2013 23:07

ами другата година по това време,ще я карам законно,макар че за момента я кара баща ми аз само на определени места :redface

Потребителски аватар
microelement
Автомобил: Audi B5
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот microelement » Нед 24 мар 2013 23:08

Затова и казах законно :mhihi то е ясно че караш :mhihi и аз карах първата си кола доста преди да навърша 18 :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Нед 24 мар 2013 23:11

microelement написа:Затова и казах законно :mhihi то е ясно че караш :mhihi и аз карах първата си кола доста преди да навърша 18 :Mr Green Fun

Че то кой не е бил така....... :18b

Потребителски аватар
Special mk3
Контакти:

Мнениеот Special mk3 » Нед 24 мар 2013 23:14

Поне до тогава ще съм си я направил както на мен ми харесва,а и удоволствието от това да е човъркам е безценно :mhihi

Потребителски аватар
skary9
Автомобил: Vw MK3
Двигател:

Мнениеот skary9 » Пон 25 мар 2013 1:21

Special mk3 написа:Поне до тогава ще съм си я направил както на мен ми харесва,а и удоволствието от това да е човъркам е безценно :mhihi

Повечето тук сме така :mhihi
Много добра визия определено, много ми харесва интериора като цяло с волана, седалките и т.н :smile

Потребителски аватар
Special mk3
Контакти:

Мнениеот Special mk3 » Пон 25 мар 2013 1:28

Ами салона,разцветката му е доста готина Champion style,имам интересна идея за интериора но трябва време и да набавя това което съм решил но,това не е нещо което е спешно.

Потребителски аватар
Black Demon
Автомобил: Vw Golf 4
Двигател: 1.8T AUM 2002

Мнениеот Black Demon » Чет 28 мар 2013 10:20

Много добра визия харесва ми :th_up.

Потребителски аватар
ИлиянскиMk3
Автомобил: Golf 3
Двигател: AFT

Мнениеот ИлиянскиMk3 » Чет 28 мар 2013 19:56

само волана не ми се вписва стил бмв дрифтърджия един обикновен от голф 3 с airbag ше ти стой по дорбре

Потребителски аватар
delian1978
Автомобил: GOLF MK4 1.9 TDI R Line
Двигател: ALH 1999

Мнениеот delian1978 » Пон 01 апр 2013 9:18

Прекрасен Голф!И на мен само волана някак си не ми се връзва с останалата част от интериора.Мислил ли си за волан от кабрио-трилъчев като на ГолфIV?Той сякаш най-пасва на този прекрасен автомобил.

Потребителски аватар
Special mk3
Контакти:

Мнениеот Special mk3 » Пон 01 апр 2013 10:05

ами имам известни идеи например да сложа оригиналния ми като го претапицирам с кожа и червен шев като на Jubi
незнам волана от кабрио,как пасва някой може ли да даде идеи и мнения

Върни се в “Моят Volkswagen”