Здравейте. На кратко съм студент в ТУ Габрово, до преди година две заклет (ХЛО)пелист се качи на В5 тди, и не му се слизаше.. Побачках събрах лев, айде почна се търсене търсене... Писна ми, спрях.. Пак почнах, пак спрях, и преди 2 месеца накрая казах ще си купя кола, ако ще света да свърши

Днес имах работа в софия, и после айде в перник за един пасат, който беше посъбиран от 2-3 коли, 150-160 коня ПД с 6 ръчки, ама мерси, пуши от щеката.. После минах през с.Труд, спрях в първата борса питах за В5 тди, показаха ми един който беше зверски мръсен непокътнат от ръката на джамбазите /или поне така си мисля/ запалих го, огледах го покарах го малко и си тръгнах с него.. Колата е VW Passat B5 1.9TDi 110 к.с. AFN комби, на прозорците пише 97-ма, със зелената подсветка, обикновен плюшен салон с тук там изгорено, и липсващо капаче за смъкване на задната седалка, има климатик ел стъкла, ел огледала и ай край с екстрите

Колата има доста външни забележки, крайно мръсна беше, трил съм кир и ла*на до преди 1 час /мерак и бунак...

/ утре ще ходим за обслужване ако могат да я оправят още утре ще е супер. На 1во четене търся, липсва някаква кора над или зад педалите, влиза топло от там, и се чува мотора доста, щората за багажника също, предна тъмно синя броня, + три-лъчев волан ако предложите нещо на по нормална цена ще сте нааай добрите

Качвам няколко снимки на Грозилчо:
Все още в борсата..

вече с транзитки и в Хасково