Първия ден, след като го взех изглеждаше така:

Тук си е само на габарит, реших да го снимам за първи път през нощта и се оказа доста добра снимка, мен лично много ми харесва.
За жалост в началото на зимата колата пострада доста тежко при катастрофа по пътя към Търново (през Арбанаси) и цялата дясна част от предницата бе разбита, това включва, целия десен фар, калник навътре, решетка и т.н. Дълго време се чудех дали да не търся същия фар, понеже левия е здрав, но в крайна сметка реших да взема кристални.

А ето тук е в началото на зимата с кристалните фарове, леко заснежен.

Тук в хубаво време, отново през нощта.

След това последва закупуването на широк нож, ето и ефекта.

И ето една снимка от събора пролетта, на която лично аз не знам кой беше фотографа, но ме радва.

Наскоро последва отлепяне на светлото фолио, което бе на всички прозорци отзад и затъмняване на 10%, като фолиото на предните стъкла си стои, не мисля да ги затъмнявам повече тях. Като цяло е това. :) Джантите в момента са същите като на снимките — 14-ки. Голфа не е стенс-нат и сигурно няма и да бъде, понеже мен ме радва така. За по-големи джанти + чип ще се замисля и може живот и здраве след някой друг месец като ударя хубавата заплата и това да се случи.