... и така започна голямото харчене на пари
 ... и така започна голямото харчене на пари   .Карах го известно време и ... нещо започна да ме човърка,и постоянно исках да променям нещо.Първо го нашарих със стикери,после го затъмних малко.
 .Карах го известно време и ... нещо започна да ме човърка,и постоянно исках да променям нещо.Първо го нашарих със стикери,после го затъмних малко. 
   ... и така започна голямото харчене на пари
 ... и така започна голямото харчене на пари   .Карах го известно време и ... нещо започна да ме човърка,и постоянно исках да променям нещо.Първо го нашарих със стикери,после го затъмних малко.
 .Карах го известно време и ... нещо започна да ме човърка,и постоянно исках да променям нещо.Първо го нашарих със стикери,после го затъмних малко. ... след това разчупих малко джантите с един графит,че да заприличат и те на нещо(докато събера пари за по хубави).Добре се получиха нещата.
 ... след това разчупих малко джантите с един графит,че да заприличат и те на нещо(докато събера пари за по хубави).Добре се получиха нещата.
 .Сменях и хидравлична рейка.Общо взето това са ми по сериозните ремонти.Като цяло съм си доволен от колата.обслужвам си я редовно и вс е ок.
.Сменях и хидравлична рейка.Общо взето това са ми по сериозните ремонти.Като цяло съм си доволен от колата.обслужвам си я редовно и вс е ок. Защо сменява мост, стана ми интересно. Пътищата ли са причината или някоя по сериозна ръчна
 Защо сменява мост, стана ми интересно. Пътищата ли са причината или някоя по сериозна ръчна  

)... мисля че ще се получи добре,но ще видим какво ще стане ... а междувременно фаровете ги бях направил с перфофолио.
 )... мисля че ще се получи добре,но ще видим какво ще стане ... а междувременно фаровете ги бях направил с перфофолио. 

... Поне интериора го събрах целия :) но утре ще кача снимка.
  ... Поне интериора го събрах целия :) но утре ще кача снимка.Потребители, разглеждащи този форум: __smirnoff__ и 31 госта